ΓΔ: 2313.62 1.49% Τζίρος: 644.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας περιπολεί έρημο δρόμο τη νύχτα.

Επίθεση με γκαζάκια σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Κηφισιά

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα σε έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας.

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα σε έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Κηφισιάς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 4:20 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από τέσσερα γκαζάκια εκ των οποίων εξερράγησαν τα δύο.

Από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά που έκαψε ολοσχερώς ένα όχημα και ένα ακόμα υπέστη ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα και εθελοντές.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Εμπρησμού Κηφισιάς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιάτο: Σύλληψη 51χρονου για εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης σε οικία

Σπίτι στο Κιάτο είχε μετατραπεί σε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης, σύμφωνα με την αστυνομία. Συνελήφθη 51χρονος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ναρκωτικά.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: Έντονη βροχή και διακοπή κυκλοφορίας στην Ήμερου Πεύκου στα Σπάτα

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης στην Αττική, η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου, στα Σπάτα. Στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ υπάρχουν αναλυτικά όλες οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Έλληνας αστυνομικός όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας με λεία 180.000€ και δύο συλλήψεις

Η Αστυνομία εξιχνίασε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας. Συνελήφθησαν 2 άνδρες, 37 και 36 ετών, με βαριές κατηγορίες για ληστεία, εγκληματική οργάνωση, κλοπή και άλλα αδικήματα.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Η ΕΛΑΣ δεν διαθέτει πλαστικές σφαίρες

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης απέρριψε τις κατηγορίες για αστυνομική βία, διαψεύδοντας χρήση πλαστικών σφαιρών. Τόνισε ότι η ΕΛΑΣ κάνει τη δουλειά της χωρίς τραυματισμούς πολιτών και προανήγγειλε μέτρα για την προστασία της Δημοκρατίας.