ΓΔ: 2102.61 -0.94% Τζίρος: 394.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σεισμογράφος μετρά σεισμό
Σεισμογράφος καταγράφει γραφικά σεισμική δόνηση εντός επιστημονικού εργαστηρίου.

Σεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:59, 373 χλμ. δυτικά της Αθήνας, με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 108 χλμ. δυτικά-νοτιοδυτικά των Βολιμών Ζακύνθου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:59, σε απόσταση 373 χλμ. δυτικά της Αθήνας. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 108 χλμ. δυτικά-νοτιοδυτικά των Βολιμών Ζακύνθου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυλή σχολείου ημέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Κλειστά αύριο τα σχολεία λόγω σεισμού για προληπτικούς λόγους

Ο Δήμος Ιωαννιτών ανακοινώνει ότι αύριο Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί για προληπτικούς λόγους, ώστε να γίνουν αυτοψίες στα κτίρια μετά τον σεισμό της Κυριακής.
Διασώστης μετά σεισμό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπειρος: Ζημιές από σεισμό και μετασεισμούς σε χωριά των Ιωαννίνων

Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν σε σπίτια στο Πολύδροσο Σουλίου μετά τον σεισμό, καθώς 7 από τα 10 σπίτια που ελέγχθηκαν έχουν ρωγμές, ενώ 3 ίσως κριθούν ακατάλληλα. Έλεγχοι πραγματοποιούνται και στα σχολεία της περιοχής.