ΓΔ: 2451.62 -0.78% Τζίρος: 278.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: Shutterstock

Τρίτος νεκρός από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Στους τρεις έφθασαν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊο. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 67 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από σε 3. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 67 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και ο θάνατος του ενός ηλικιωμένου άνδρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν 90 ετών ο οποίος κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαίδας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊο ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, πρώτο θύμα της επιδημίας στη χώρα μας. 

Ο ασθενής μολύνθηκε από τον ιό κατά το ταξίδι του στους Αγίους τόπους και το όρος Σινά, όπου είχε μεταβεί συμμετέχοντας σε εκδρομή με άλλα 53 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία επίσης προσβλήθηκαν από τον ιό.

Ο 66χρονος μαζί με τους υπόλοιπους εκδρομείς επέστρεψαν στη χώρα μας στις 27 Φεβρουαρίου και ο ίδιος παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα την Κυριακή 1η Μαρτίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα και ασφάλιση στο 19ο Insurance Conference

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε τη σημασία μεγαλύτερης συνεργασίας ανάμεσα σε δημόσιο σύστημα υγείας και ιδιωτικές ασφαλιστικές, επισημαίνοντας και την εφαρμογή DRGs στον ιδιωτικό τομέα από το 2027 για έλεγχο κόστους.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο σε Ίδρυμα Νιάρχος και Ελληνικό Κόσμο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρευρεθεί αύριο σε εκδήλωση για την ψυχική υγεία στο ΚΠΙΣΝ και θα συμμετάσχει σε συζήτηση για το διάστημα με τον Αδριανό Γολέμη στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".
Θερμόμετρο καύσωνα
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον πέντε νεκροί στην Ιταλία από το κύμα καύσωνα

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, κυρίως εργαζόμενοι σε αγροτικές και οικοδομικές εργασίες, έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία λόγω του σφοδρού καύσωνα. Σε ύψιστη επιφυλακή 17 πόλεις, ενώ η Φλωρεντία έκλεισε τα ταμεία της πινακοθήκης Ουφίτσι.
Θερμόμετρο με ήλιο
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: 212 θάνατοι από τον καύσωνα από Κυριακή έως χθες

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Υγείας Carlos III, τουλάχιστον 212 θάνατοι στην Ισπανία από Κυριακή έως Τετάρτη συνδέονται με τον καύσωνα, όπως δείχνει το σύστημα ΜοΜο που συγκρίνει την τρέχουσα θνησιμότητα με ιστορικά στοιχεία.