ΓΔ: 1437.7 0.13% Τζίρος: 6.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:27:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κρούσμα κοροναϊού στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα

Ένας υπάλληλος της πρεσβείας βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό σύμφωνα με την Jerusalem Post. Κλειστή σήμερα η πρεσβεία. Εξετάζονται και μέλη της οικογένειάς του.

Κλειστή θα παραμείνει η Ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα σήμερα ώστε να πραγματοποιηθεί απολύμανση μετά από επιβεβαίωση κρούσματος κοροναϊού σύμφωνα με την Jerusalem Post που αναφέρει ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και επιπλέον κρούσματα που ακόμα εξετάζονται. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Βασίλη Κικίλια και ενημερώνεται για όποιες απαραίτητες ενέργειες. 

Χτες, ο Ισραηλινός υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι 100.000 πολίτες έχουν μπει σε κατ΄οίκον απομόνωση για 14 ημέρες με τα κρούσματα του κορωναϊού να αυξάνονται καθημερινά στη χώρα. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος: Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής

Όπως σημείωσε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο Brian Abel-Smith αυτό θα συμβεί λόγω της ανθεκτικότητας των μικροβίων αλλά και του γεγονότος ότι στην Ευρώπη «δεν έχουμε αρκετό οπλοστάσιο στα αντιβιοτικά».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» από επιστήμονες για την έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων απαντάει σε εννέα ερωτήσεις σχετικά με τον κοκκύτη καθώς τα κρούσματα το πρώτο πεντάμηνο του 2024 έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά. Τί πρέπει να προσέχουν οι γονείς.
arxiepiskopos Ieronimos, ekklisia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση να πάψουν οι πόλεμοι έκανε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Οι θρησκευτικοί ηγέτες, περισσότερο από άλλες εποχές, δεν είναι μόνο για το κήρυγμα, τη θεωρία, τα βιβλία και τα συγγράμματα, αλλά για το πώς είναι δυνατόν όλα αυτά να γίνουν καθημερινή πράξη», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά ανάκληση προστίμων του ΕΟΠΥΥ σε γιατρούς

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στους γιατρούς για την αναγραφή προτεινόμενου φαρμακευτικού σκευάσματος στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Οι προτάσεις του ΙΣΑ για την συνταγογράφηση των φαρμάκων.