ΓΔ: 1407.03 -0.97% Τζίρος: 71.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Σύλληψη ενός άντρα για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών συνελήφθη ένας 26χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη έγινε, όταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος της Xαλάστρας, εντοπίστηκαν δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, τα οποία κρίθηκαν ύποπτα για μεταφορά παράτυπων μεταναστών, καθώς το ένα προπορευόταν με σταθερή ταχύτητα, ενώ το δεύτερο ήταν εμφανώς έμφορτο με πολλά άτομα. Παρότι έγιναν σήματα στάσης από αστυνομικούς στους δύο οδηγούς, αυτοί τουναντίον ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησαν διαφορετικές πορείες.

Το πρώτο όχημα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, την περιοχή του Δενδροποτάμου όπου και συνελήφθη ο 26χρονος Έλληνας οδηγό του, ενώ το δεύτερο όχημα εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Βεροίας. Μετά από έρευνες εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί, που επέβαιναν στο όχημα και στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε αλλοδαπούς στη Κρήτη

Χθες το μεσημέρι σε έλεγχο από αστυνομικούς σε 20χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό τη Γαλλία και συνελήφθη.
sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις διενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 7 διακινητές που προωθούσαν 46 μη νόμιμους μετανάστες

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις έξι υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, Σαπών Ροδόπης, Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν πέντε διακινητές μη νόμιμων μεταναστών στη Βόρεια Ελλάδα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης, Τυχερού, Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
Giannis Oikonomou, Kyvernisi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης στους δρόμους για τους διακινητές μεταναστών

Θα διαβιβαστούν άμεσα προτάσεις στην Εταιρεία «Εγνατία Οδό» για αποτρεπτικές τεχνικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο και θα εξεταστεί κάθε άλλο πρόσφορο μέσο τεχνικής παρέμβασης, στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για μεταφορά παράτυπων μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

Σημειώνεται, ότι κατασχέθηκαν τα τρία οχήματα και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των προαναφερόμενων συλληφθέντων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.