ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Γιώργος Ζαννιάς ομιλία
Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank, Γ. Ζανιάς. Πηγές: Delphi Economic Forum, ΑΠΕ

Eurobank: Περιοδεία σε δυτική και κεντρική Μακεδονία υπό τον Γ. Ζανιά

Μέτρο της επιτυχίας μας, όπως και κάθε υπεύθυνης επιχείρησης, είναι η επιστροφή μερίσματος ανάπτυξης σε κάθε περιοχή της χώρας που δραστηριοποιούμαστε, τόνισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank.

Τριήμερη περιοδεία στη Δυτική & Κεντρική Μακεδονία, στους Νομούς Πέλλας, Ημαθίας, Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς και Γρεβενών, πραγματοποιεί από σήμερα, Δευτέρα, έως και την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023, κλιμάκιο ανώτερων στελεχών της Eurobank υπό τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργο Π. Ζανιά.

Κατά την περιοδεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη Δυτική & Κεντρική Μακεδονία ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank, κ. Γ. Π. Ζανιάς, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων, κ. Γιάννη Σεραφειμίδη, επισκέπτονται το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας σε όλη την περιοχή, την ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης σε κάθε Νομό και φορείς της ακαδημαϊκής κοινότητας. Στόχος είναι η ενίσχυση του ανοικτού διαλόγου με το σύνολο των εργαζομένων και των τοπικών φορέων σε όλη την Ελλάδα, τον οποίο διαχρονικά επιδιώκει η Eurobank, προκειμένου ως Τράπεζα της Ανάπτυξης να στηρίζει, με το βέλτιστο τρόπο, όλες τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Π. Ζανιάς, δήλωσε: «Η Eurobank, Τράπεζα της Ανάπτυξης, επιδιώκει διαχρονικά τη δημιουργία αξίας και ευημερίας που να διαχέεται σε όλους, στηρίζοντας την εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα και τα ελληνικά νοικοκυριά να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Κινητήριος δύναμη είναι οι άνθρωποί μας, οι εργαζόμενοι του Ομίλου, που αποτελούν το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα για την Τράπεζα, επιτρέποντάς της να πρωτοπορεί και να εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο Οργανισμό, ικανό να διαχειρίζεται αποτελεσματικά σύνθετες απαιτήσεις. Μέτρο της επιτυχίας μας, όπως και κάθε υπεύθυνης επιχείρησης, είναι η επιστροφή μερίσματος ανάπτυξης σε κάθε περιοχή της χώρας που δραστηριοποιούμαστε, τις οποίες στηρίζουμε χρηματοδοτικά αλλά και με μια σύγχρονη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμβάλλοντας στη διαχείριση σύγχρονων προκλήσεων, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.».

Συναντήσεις πραγματοποιούνται, μεταξύ άλλων, με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, κ. Γιώργο Κασαπίδη, τους Δημάρχους, Κοζάνης, Έδεσσας, Βέροιας, Φλώρινας, , Γρεβενών και Καστοριάς, κ.κ. Λάζαρο Μαλούτα, Γιάννη Μουράτογλου, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, Βασίλειο Γιαννάκη, Γεώργιο Δασταμάνη και Γιάννη Κορεντσίδη, αντίστοιχα, καθώς και με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη.

Η Eurobank στηρίζει έμπρακτα όλες τις ΜμΕ με στόχο την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμης ευκαιρίας για ανάπτυξη, ενώ συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα υφιστάμενα ή νέα προγράμματα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΑΤ). Παράλληλα, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ) διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα το χρηματοδοτικό πρόγραμμα “InvestEU SME Competitiveness” συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση επενδύσεων κάθε εμβέλειας, ενώ κατέχει την πρώτη θέση σε χρηματοδοτήσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΤΜ Τράπεζα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζες: Υψηλότεροι μισθοί και παροχές για προσέλκυση ταλαντούχων εργαζόμενων

Υψηλότερους μισθούς και παροχές προσφέρουν οι τράπεζες για προσέλκυση ταλαντούχων εργαζόμενων ηλικίας 20-40 ετών ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις σύγχρονες ανάγκες της ψηφιακής εποχής.
Υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών
ΑΓΟΡΕΣ

Περιθώριο ανόδου έως +20% για τις μετοχές των τραπεζών «βλέπει» η Goldman Sachs

Η Goldman Sachs αναβαθμίζει τις τιμές-στόχους για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου και «βλέπει» περιθώρια ανόδου έως 20% για Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και Εθνική.
Τράπεζες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιο κερδοφόρες οι τραπεζικές αγορές Κύπρου - Βουλγαρίας από της Ελλάδας

Τα αποτελέσματα της Eurobank δείχνουν ότι η Κύπρος και η Βουλγαρία αποδίδουν περισσότερα κέρδη ανά μονάδα ενεργητικού από την Ελλάδα, «κόντρα» στο αφήγημα περί υπερκερδών των ελληνικών τραπεζών.
Τράπεζες
ΑΓΟΡΕΣ

DBRS: Ισχυρές οι ελληνικές τράπεζες με κέρδη 2,4 δισ. και ανθεκτικά μεγέθη

Οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν ισχυρές παρά τους γεωπολιτικούς κινδύνους με υψηλή κερδοφορία, αύξηση εσόδων, περιορισμό του πιστωτικού κινδύνου και σταθερή ποιότητα ενεργητικού, σύμφωνα με τη Morningstar DBRS.