ΓΔ: 2061.96 0.27% Τζίρος: 74.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:38:34
Φώτο: Γαλαξίας

Συνεχίζεται η ενσωμάτωση της αλυσίδας OLLA στην Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ

Τη Δευτέρα 16/11 θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη το κατάστημα επί της οδού Αλεξ. Σταύρου στην περιοχή Χαριλάου, ενώ την Τρίτη το κατάστημα επί της οδού Αναξιμένους στην Κάτω Τούμπα.

Το πρώτο από τα έξι καταστήματα της OLLA που εξαγόρασε στις αρχές του μήνα λειτούργησε την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου η ΠΕΝΤΕ ΑΕ – Γαλαξίας «Το Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ», ενώ όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ενσωμάτωση των υπολοίπων καταστημάτων συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, η ΠΕΝΤΕ Α.Ε. – Γαλαξίας, θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 16/11 το κατάστημα, επί της οδού Αλεξ. Σταύρου 20-22 περιοχή Χαριλάου, την Τρίτη 17/11 κατάστημα επί της οδού Αναξιμένους 26 & Δορυλαίου – Κάτω Τούμπα και την Πέμπτη 19/11 το κατάστημα επί της οδού Ιατρού Γωγούση 59 περιοχή Σταυρούπολη. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Πέντε ΑΕ – Γαλαξίας κ. Παναγιώτης Πουρσανίδης ανέφερε ότι συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς  οι ανακαινίσεις και τοποθέτηση των νέων τμημάτων όπως bake off, βιολογικά φρούτα & λαχανικά, έτοιμα γεύματα, ψημένα κοτόπουλα, φρέσκιες σαλάτες και φρέσκα τυπ/να ψάρια σε όλα καταστήματα της εταιρείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαλαξίας πάνω από Τύμφη
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το τηλεσκόπιο Γαία ανακαλύπτει τεράστιο αστρικό κύμα στον Γαλαξία

Το διαστημικό τηλεσκόπιο Γαία της ESA αποκάλυψε ένα τεράστιο «κύμα» αστεριών που απλώνεται από το κέντρο του Γαλαξία μας προς τα έξω, μετακινώντας αστέρια σε αποστάσεις ως και 65.000 έτη φωτός από το κέντρο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ομαδικό ασφαλιστικό συμβόλαιο για το προσωπικό του Σούπερ Μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Το νέο συμβόλαιο έχει πλέον αναβαθμιστεί, ώστε να παρέχει κάλυψη ιατρικής περίθαλψης, σε συνεργασία με GENERALI ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ενώ καλύπτει περισσότερους από 5.300 εργαζομένους της αλυσίδας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα δικαστήρια και η Γαλαξίας για το πρόστιμο του υπουργείου Ανάπτυξης

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία υποστηρίζει ότι της επιβλήθηκε πρόστιμο «για πωλήσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν και δεν εισπράχθηκαν καθώς και κέρδος που επίσης δεν εισπράχθηκε».