ΓΔ: 2011.41 -1.32% Τζίρος: 234.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05
biden, USA
Φωτο: Shutterstock

Μεγάλη νίκη Μπάιντεν: Το Κογκρέσο ψήφισε το πακέτο 1,9 τρισ. δολαρίων

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να κυρώσει τον νόμο την Παρασκευή, εγκαίρως, για να αποφύγει την προγραμματισμένη αναστολή έκτακτων επιδομάτων ανεργίας.

Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε σήμερα το κολοσσιαίο πακέτο τόνωσης της οικονομίας των ΗΠΑ στο αμερικανικό Κογκρέσο, καταγράφοντας, χάρη στην υποστήριξη μόνο των Δημοκρατικών, μια μεγάλη επιτυχία 50 ημέρες μετά την άφιξή του στον Λευκό Οίκο.

Το πακέτο ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων εγκρίθηκε με 220 ψήφους, έναντι 211 συμπεριλαμβανομένου ενός Δημοκρατικού βουλευτή.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να κυρώσει τον νόμο την Παρασκευή, εγκαίρως, για να αποφύγει την προγραμματισμένη αναστολή έκτακτων επιδομάτων ανεργίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ ομιλία ΟΗΕ
ΔΙΕΘΝΗ

Μπάιντεν και Κλίντον επαινούν Τραμπ για τον ρόλο του στην εκεχειρία Γάζας

Οι Μπάιντεν και Κλίντον επαίνεσαν τον Τραμπ για τη μεσολάβησή του στην εκεχειρία στη Γάζα, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές του. Ο Μπάιντεν τόνισε και τον ρόλο της δικής του κυβέρνησης στην απελευθέρωση ομήρων και την παροχή βοήθειας.
Τζο Μπάιντεν ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τζο Μπάιντεν υποβλήθηκε σε αντικαρκινική θεραπεία

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη τον Μάιο και ακολουθεί θεραπείες ακτινοβολίας και ορμονοθεραπείας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του. Είχε χειρουργηθεί και για καρκινικά κύτταρα στο δέρμα τον Σεπτέμβριο.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Άρση του καθεστώτος προστασίας από απέλαση για 520.000 Αϊτινούς

Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε την οριστική άρση του καθεστώτος προστασίας για 520.000 Αϊτινούς στις ΗΠΑ, το οποίο είχε θεσπίσει ο Μπάιντεν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με απέλαση από τον Σεπτέμβριο.