ΓΔ: 2564.01 -2.21% Τζίρος: 188.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:46:37
Φώτο: Pixabay

Ποια σενάρια εξετάζει η UEFA για το Champions League

Η UEFA εξετάζει δύο επιλογές, μία από τις οποίες είναι να διεξαγάγει τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς του Champions League με δύο αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

H UEFA επεξεργάζεται μια πρόταση που θα μπορούσε να δει το υπόλοιπο του Champions League να συμπυκνώνεται σε ένα μίνι-τουρνουά διάρκειας μιας εβδομάδας με τον τελικό να πραγματοποιείται στις 29 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε το BBC. 

 Η UEFA προσανατολίζεται ο τελικός του Europa League να διεξαχθεί στο Γκντανσκ στις 26 Αυγούστου και ο τελικός του Champions League να γίνει  τρεις ημέρες αργότερα. Η UEFA εξετάζει δύο επιλογές, μία από τις οποίες είναι να διεξαγάγει τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς του Champions League με δύο αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Αυτό θα ήταν δυνατό μόνο εάν τα εγχώρια πρωταθλήματα επανεκκινήσουν τον Ιούνιο.

 Η δεύτερη επιλογή είναι να γίνουν μονοί οι  υπόλοιποι αγώνες του Champions League μετά το τέλος των εγχώριων πρωταθλημάτων, ενώ θα μπορούσε το  υπόλοιπο της διοργάνωσης  να παίζεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. 

 Και οι δύο επιλογές θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA την επόμενη Πέμπτη. 

 Ο τελικός του Champions League είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 30 Μαΐου και ο τελικός του Europa League επρόκειτο να διεξαχθεί στο Γκντανσκ τρεις ημέρες νωρίτερα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζάππειο λεωφόρος δέντρων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυτική Ελλάδα: 10 νέα αστικά πάρκα-πνεύμονες για πράσινο και αθλητισμό

Δέκα νέα αστικά πάρκα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, προϋπολογισμού 21,4 εκατ. ευρώ, σχεδιάζονται ως σημαντική παρέμβαση αναζωογόνησης, με στόχο πράσινες «ανάσες», αθλητισμό και πολιτισμό, τονίζει ο Β. Γιαννόπουλος.
Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φεστιβάλ άθλησης στον Πειραιά: Γιορτή Ολυμπιακών αξιών και ιστορίας

Τριήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στον αθλητισμό και τις αξίες του Ολυμπισμού διοργανώνει ο Πειραιάς με την Ένωση Απανταχού Μανιατών, με δράσεις για μαθητές, αθλητικές δραστηριότητες και έκθεση ολυμπιακών δάδων, 2-4 Οκτωβρίου.
Πύργος Άιφελ Ολυμπιακοί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση στην UNESCO για τους Ολυμπιακούς Νέων Ντακάρ με πρωτοβουλία Ελλάδας

Στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στο Ντακάρ, η ελληνική και η σεναγαλέζικη αντιπροσωπεία στην UNESCO διοργανώνουν εκδήλωση για τον Ολυμπισμό και το ρόλο της νεολαίας στη βιώσιμη ειρήνη, προβάλλοντας το ελληνικό Ολυμπιακό ιδεώδες.
Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΑΚΑ: Επιστροφή στον αθλητισμό με απόφαση της Πολιτείας

Το ΟΑΚΑ αναβαθμίζεται και αποκτά κεντρικό ρόλο σε αθλητισμό και πολιτισμό, με τη στήριξη της Πολιτείας. Στόχος είναι ένα σύγχρονο, ασφαλές συγκρότημα, ανοιχτό στην κοινωνία, με τη συναυλία της Βίσση να σηματοδοτεί τη νέα αρχή.
ΟΑΚΑ ολυμπιακό στάδιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΚΑ: Καθαρίστηκαν 1.100 στρέμματα σε λιγότερο από 12 ώρες μετά τη συναυλία

Μετά τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση καθαρισμού και αποκατάστασης των εγκαταστάσεων, με τα απορρίμματα να διαχωρίζονται και σημαντικό μέρος να ανακυκλώνεται, ώστε να επανέλθει η κανονική λειτουργία.
Κατασκήνωση στη φύση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mountain Games 2026: Πεζοπορία, δράσεις και εργαστήρια για νέους στην Κύπρο

Τα Mountain Games 2026 συνεχίστηκαν με ποικίλες εκδηλώσεις στο Τρόοδος, όπως πεζοπορίες, πολιτιστικές δράσεις και νεανικά εργαστήρια. Στο γυμνάσιο Αγρού, το πρόγραμμα «Elevate Your Life» προώθησε την υγεία και τη δραστηριότητα στη φύση.