ΓΔ: 2544.69 0.18% Τζίρος: 94.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:29:34
Παραλία Ναυάγιο Ζάκυνθος
Φώτο: Shutterstock

Σουηδικό τουριστικό περιοδικό κάνει αφιέρωμα στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού

Tο εξώφυλλo της έκδοσης φιλοξενεί φωτογραφία από την παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου και το οπισθόφυλλο διαφήμιση του ΕΟΤ, που καταχωρήθηκε χωρίς κόστος μετά από ενέργειες της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Πολυσέλιδες παρουσιάσεις της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Κρήτης που συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνει ειδική έκδοση του κορυφαίου σουηδικού τουριστικού περιοδικού «Vagabond», η οποία κυκλοφόρησε στις 8 Απριλίου με αφιέρωμα σε μεσογειακούς προορισμούς (Medelhavet / Μεσόγειος). Επιπλέον, το εξώφυλλo της έκδοσης φιλοξενεί φωτογραφία από την παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου και το οπισθόφυλλο διαφήμιση του ΕΟΤ, που καταχωρήθηκε χωρίς κόστος μετά από ενέργειες της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Οι συντάκτες του «Vagabond» χαρακτηρίζουν την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά «άγνωστους θησαυρούς» που θυμίζουν τους «παραδείσους της παιδικής μας ηλικίας», ενώ για την Κρήτη σημειώνουν ότι «τα άγρια βουνά, τα βαθιά φαράγγια και οι φανταστικές παραλίες της, αποτελούν τις πιο χρυσές πέρλες στο κόσμημα του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού».

Ταυτόχρονα, καθώς η κυκλοφορία της έκδοσης συμπίπτει με την πανδημία του κορoνοϊού, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Fredrik Brändström, αναφέρει πως μολονότι το γεγονός αυτό «έχει αναστείλει όλα τα ταξιδιωτικά σχέδια, ελπίζουμε ότι το συγκεκριμένο τεύχος θα σας εμπνεύσει για μελλοντικές περιπέτειες!».

Το περιοδικό «Vagabond» κυκλοφορεί από το 1987 και έχει μέση κυκλοφορία 154.000 αντίτυπα. Οι αναγνώστες του διαθέτουν υψηλό μορφωτικό και εισοδηματικό επίπεδο και η ηλικία τους κυμαίνεται στα 49+ έτη, με το 58% να είναι γυναίκες.


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

πανοραμική Ρεθύμνου λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Έτοιμος και σε εγρήγορση ο τουρισμός – Επιστροφή στην κανονικότητα

Ο τουριστικός τομέας του Ρεθύμνου επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα, ενώ οι ξενοδόχοι ενημερώνουν για διαθέσιμα δωμάτια και καθησυχάζουν επισκέπτες και συνεργάτες ότι η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί πλήρως.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Εξακολουθεί η εκκένωση της Αγίας Γαλήνης – Έτοιμα τα ξενοδοχεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκκένωση της Αγίας Γαλήνης λόγω μεγάλης πυρκαγιάς. Ξενοδοχεία του Ρεθύμνου καταγράφουν διαθεσιμότητα δωματίων για τη στέγαση επισκεπτών, αν χρειαστεί, ενώ η φωτιά δεν είχε φανεί στον οικισμό κατά την απομάκρυνση.
Ενετικό λιμάνι Χανίων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυγουστιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη στήριξη του ΕΟΤ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, όπως το Chania Rock Festival, το Rascal Festival και το Φεστιβάλ Ολύμπου, θα φιλοξενηθούν τον Αύγουστο σε Χανιά, Άρτα, Κεφαλονιά, Αθήνα και Πιερία, προωθώντας πολιτισμό και τουρισμό.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ηγεσίας Υπ. Τουρισμού με ΣΕΤΕ για τουριστική εκπαίδευση

Συνάντηση για την τουριστική εκπαίδευση είχαν οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Άννα Καραμανλή και Αγάπη Σμπώκου, συζητώντας τη μετατροπή σχολών σε πειραματικές και την προσαρμογή της κατάρτισης στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Παραλιακή Αθήνας βράδυ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα έργα υποδομής αυξάνουν την αξία ακινήτων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα έργα υποδομής στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ανεβάζουν τις τιμές ακινήτων στις γύρω περιοχές, κυρίως όταν βρίσκονται κοντά σε σύγχρονες «πράσινες» μαρίνες, αυξάνοντας την αξία τους έως και 30%, σύμφωνα με ανάλυση της Premier Realty.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πρόταση για παρατηρητήριο ακτοπλοϊκών τιμών

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ξεκινά δημιουργία βάσης δεδομένων για τιμές και χαρακτηριστικά ακτοπλοϊκών μετακινήσεων, καλώντας πολίτες να συμμετέχουν στη διαμόρφωση Παρατηρητηρίου Τιμών μέσω καταγραφής του κόστους των δρομολογίων.