ΓΔ: 2064.77 -0.60% Τζίρος: 491.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σημαία του Ιράν
Η εθνική σημαία του Ιράν με τα παναϊρανικά χρώματα και το έμβλημα στο κέντρο.

Ιράν: Κανένα θύμα από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς

Οι αμερικανικές επιθέσεις σε τρεις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις δεν προκάλεσαν θύματα, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου.

Δεν προκάλεσαν νεκρούς οι αμερικανικές επιθέσεις σε τρεις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου, Πιρ Χοσεΐν Κολιβάντ.

«Ευτυχώς, δεν υπήρξαν μάρτυρες κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών γεγονότων της αμερικανικής επιθετικότητας εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων», δήλωσε, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεξαμενόπλοιο στο Ορμούζ
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν απειλεί με πλήρες κλείσιμο του Στενού του Χορμούζ

Το Ιράν απειλεί με πλήρες κλείσιμο του Στενού του Χορμούζ αν οι ΗΠΑ πλήξουν ιρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις. Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν επίσης για πλήρη καταστροφή αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή.
Μπενιαμίν Νετανιάχου
ΔΙΕΘΝΗ

Έκκληση Νετανιάχου προς την ΕΕ να συμμετάσχει στον πόλεμο κατά του Ιράν

Όπως υποστήριξε, η Τεχεράνη έχει ήδη επιδείξει ικανότητα να πλήξει στόχους σε μεγάλες αποστάσεις, φτάνοντας —όπως είπε— μέχρι ευρωπαϊκά εδάφη, κάνοντας ειδική αναφορά σε επιθέσεις που φέρεται να συνδέονται με την Κύπρο.
Πινακίδα στην Τεχεράνη
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Προειδοποίηση για «μη αναστρέψιμες ζημιές» σε περίπτωση επίθεσης

Ο Μπαγέρ Γαλιμπάφ προειδοποίησε ότι αν ΗΠΑ και Ισραήλ επιτεθούν σε ιρανικές υποδομές, το Ιράν θα καταστρέψει κρίσιμες εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή, προκαλώντας μόνιμη αύξηση στις τιμές του πετρελαίου.
Ντόναλντ Τραμπ πρόσωπο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το Στενό του Χορμούζ

Η Τεχεράνη απείλησε να πλήξει ζωτικές υποδομές στη Μ. Ανατολή, απαντώντας στο τελεσίγραφο του Μπάιντεν για άνοιγμα του Στενού του Χορμούζ εντός 48 ωρών, προειδοποιώντας για χτυπήματα σε δίκτυα ενέργειας συνδεδεμένα με ΗΠΑ και Ισραήλ.