ΓΔ: 2327.44 3.30% Τζίρος: 320.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
κίνηση αυτοκινήτων δρόμος
Αεροφωτογραφία με αυξημένη κίνηση οχημάτων σε αστικό δρόμο στην Ελλάδα.

Κομοτηνή: Ξεκινά ξανά η κυκλοφορία στην Εγνατία από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη

Άνοιξε ξανά η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη, στο σημείο 561+500 κοντά στον Δυτικό Κόμβο Κομοτηνής, σύμφωνα με την αστυνομία. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη, στο ύψος της χιλιομετρικής θέσης 561+500, δηλαδή στο μεσοδιάστημα του Δυτικού Κόμβου Κομοτηνής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η διακοπή κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί στο συγκεκριμένο σημείο αίρεται και η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης σταθμός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: Το railway.gov.gr ενισχύει την ασφάλεια των σιδηροδρόμων

Η νέα εφαρμογή railway.gov.gr επιτρέπει στους πολίτες να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τη θέση των τρένων, ανακοίνωσε ο Κ. Κυρανάκης. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη εβδομάδα και παρέχει μεγάλη ακρίβεια εντοπισμού.
Τρένο Hellenic Train σταθμός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Σταματούν τα τρένα λόγω πλημμυρών, αντικατάσταση με λεωφορεία

Η κυκλοφορία των τρένων στον Έβρο διακόπηκε λόγω πλημμυρών στον ποταμό. Τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη–Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη–Ορμένιο εκτελούνται με λεωφορεία, με αλλαγές στις στάσεις.
Ταξί με πινακίδα απεργίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η απεργία των ταξί και αύριο λόγω κινητοποιήσεων

Χωρίς ταξί θα μείνει αύριο η Θεσσαλονίκη λόγω της 48ωρης απεργίας των οδηγών, που διαμαρτύρονται για την υποχρεωτική ηλεκτροκίνηση, τις υψηλές χρεώσεις στάθμευσης και ζητούν παράταση στην εφαρμογή του μέτρου.
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμαριά: Η οδός Πόντου εντάσσεται στον εθνικό σχεδιασμό υποδομών

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση που χαρακτηρίζει την ανάπλαση της οδού Πόντου έργο εθνικού επιπέδου. Είναι συμπληρωματικό του Μετρό Καλαμαριάς και προβλέπει νέες λωρίδες, πεζοδρόμια, ποδηλατόδρομο και κυκλικούς κόμβους.
Αμαξοστοιχία Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία τρένων μεταξύ Σίνδου και Θεσσαλονίκης

Η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος - Θεσσαλονίκη αποκαταστάθηκε στις 00:45, μετά από διακοπή που ξεκίνησε στις 22:35 λόγω πτώσης δέντρου και διακοπής ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τη Hellenic Train.