ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:48:57
Iliopoulos-SYRIZA-Politiki-antipoliteusi
Φώτο: George Vitsaras / SOOC

Ηλιόπουλος: O Μητσοτάκης θα πουλήσει κάθε εμπλεκόμενο στις παρακολουθήσεις

Υποστηρίζει ότι «ο ‘κονσιλιέρι' κ. Δημητριάδης αναδεικνύεται πλέον στο πρόσωπο κλειδί ενός καλά οργανωμένου παράνομου συστήματος πολιτικών και οικονομικών εκβιασμών, που συγκέντρωνε ευαίσθητες πληροφορίες για πρόσωπα, οι οποίες δεν ξέρει κανείς σε ποια χέρια βρίσκονται σήμερα».

«Εχθές ο κ. Μητσοτάκης δια του κυβερνητικού εκπροσώπου διαβεβαίωνε ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει προμηθευτεί κανένα κακόβουλο λογισμικό. Αυτό που δεν μας είπε όμως είναι αν η ‘φαμίλια' του Μαξίμου έχει κάνει χρήση εξωθεσμικά ενός τέτοιου κακόβουλου λογισμικού προς όφελός της», αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος. Σημειώνει ότι «σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα» αποκαλύπτει ότι ο κ. Δημητριάδης, ο ανιψιός του κ. Μητσοτάκη, που έλυνε κι έδενε στο πρωθυπουργικό γραφείο επί τρία χρόνια, ήταν άνθρωπος που αποτέλεσε τη γέφυρα συγκεκριμένων προσώπων σε Ελλάδα και Κύπρο, προκειμένου το λογισμικό παρακολούθησης Predator να έρθει στην Αθήνα και να τεθεί στις υπηρεσίες του κ. Μητσοτάκη».

Προσθέτει δε ότι «οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, που από εχθές η κυβέρνηση υπεκφεύγοντας δεν διαψεύδει ευθέως, κάνουν λόγο για ένα εκτεταμένο παρακρατικό σύστημα παρακολούθησης πολιτικών αντιπάλων, επιχειρηματιών, ακόμα και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας». Κατόπιν αυτών ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «ο ‘κονσιλιέρι' κ. Δημητριάδης αναδεικνύεται πλέον στο πρόσωπο κλειδί ενός καλά οργανωμένου παράνομου συστήματος πολιτικών και οικονομικών εκβιασμών, που συγκέντρωνε ευαίσθητες πληροφορίες για πρόσωπα, οι οποίες δεν ξέρει κανείς σε ποια χέρια βρίσκονται σήμερα».

Καταληκτικά ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο επικίνδυνου πρωθυπουργού της χώρας τα τελευταία χρόνια» και πως «οι ημέρες της αλαζονείας του όμως είναι μετρημένες». Αλλά, προσθέτει, «μέχρι την κατάρρευσή του θα έχει πουλήσει όλους τους εμπλεκόμενους, έναν-έναν, σε Ελλάδα και Κύπρο, σε μια μάταιη προσπάθεια να διασωθεί. Όμως έχει εξαπατήσει τόσο πολύ κόσμο με όλες αυτές τις πρακτικές παρακράτους που δεν θα τα καταφέρει».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη μετά το κυριακάτικο μήνυμα

Το σημερινό μήνυμα Μητσοτάκη αποδεικνύει κυνισμό κι αυταρχισμό, δηλώνοντας ότι κανείς Πάνος Ρούτσι δε θα διεκδικήσει το δίκιο του σε πλατεία-σύμβολο εξέγερσης και δημοκρατίας, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σωκράτης Φάμελλος χαμογελαστός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Το νομοσχέδιο της Άμυνας πλήττει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Σωκράτης Φάμελλος συναντήθηκε με εκπροσώπους στρατιωτικών συλλόγων, εκφράζοντας αντίθεση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Άμυνας και στήριξη στις κινητοποιήσεις της 11ης Οκτωβρίου.
Σωκράτης Φάμελλος χαμογελαστός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Αναγκαία η συλλογική δράση για δημοκρατία και δικαιοσύνη

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Τα πατάκια» του Στέλιου Παππά, ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε τη σημασία της συλλογικής δράσης και ενός ισχυρού αριστερού κόμματος για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη.
Στέφανος Φάμελλος ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Η ύπαιθρος ερημώνει από κυβερνητικές πολιτικές και καθυστερήσεις

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, από το Thessaly AgriBusiness Forum 2025, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδράνεια και διαφθορά και παρουσίασε έξι άξονες στήριξης του αγροτικού κόσμου.