ΓΔ: 2485.75 -0.89% Τζίρος: 606.77 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Tsipras, SYRIZA
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC

Αλέξης Τσίπρας για την Πρωτομαγιά: Θυμόμαστε, τιμούμε, συνεχίζουμε

«Συνεχίζουμε», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «τον αγώνα για αξιοπρεπή αμοιβή της εργασίας, για τα δικαιώματα στη δουλειά και για μια κυβέρνηση που δε θα θεωρεί την αδικία και τις ανισότητες κανονικότητα».

«Θυμόμαστε. Τιμούμε. Συνεχίζουμε», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Πρωτομαγιά. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι «θυμόμαστε τους αγώνες της εργατικής τάξης για τη χειραφέτησή της. Για μια κοινωνία δικαιοσύνης, στην οποία ο άνθρωπος θα είναι πάνω από τα κέρδη. Για τον σοσιαλισμό ως απάντηση στη βαρβαρότητα».

«Τιμούμε», σημειώνει, «εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την κοινωνική προκοπή. Τους διακόσιους της Καισαριανής, τους νεκρούς της Θεσσαλονίκης του '36, όλους όσοι έδωσαν με το αίμα τους υπόσταση στο όραμα της κοινωνικής απελευθέρωσης».

«Συνεχίζουμε», υπογραμμίζει, «τον αγώνα για αξιοπρεπή αμοιβή της εργασίας, για τα δικαιώματα στη δουλειά και για μια κυβέρνηση που δε θα θεωρεί την αδικία και τις ανισότητες κανονικότητα και την κοινωνική ισότητα αντίθετη στην ανθρώπινη φύση».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Ελλάδας Βουλγαρίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύρωση αμυντικών συμφωνιών με Βουλγαρία, Μαυροβούνιο στη Βουλή

Η Βουλή επικύρωσε διμερείς αμυντικές συμφωνίες με Βουλγαρία και Μαυροβούνιο, με τη στήριξη κυρίως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Αθ. Δαβάκης χαρακτήρισε σημαντική μεταρρύθμιση την ένταξη στρατιωτικών νοσοκομείων στην ΕΚΑΠΥ.
Ολομέλεια Βουλής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Καραμέρου. Ωστόσο, αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί, καθώς είναι πλέον αντιπρόεδρος στους «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ».
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ να καθορίσει την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση

Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε στο Mega πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να γίνει ξανά ισχυρός με σαφές πρόγραμμα και επιβεβαίωσε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία, επιμένοντας σε προγραμματική συμφωνία για συμμαχίες και συγκεκριμένες προοδευτικές πολιτικές.