ΓΔ: 2506.79 0.24% Τζίρος: 286.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
σημαία ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εντάσσεται η ΓΕΦΥΡΑ

Στις νέες πολιτικές συνθήκες και εν όψει των προσυνεδριακών διαδικασιών, η ΓΕΦΥΡΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στο εγχείρημα ανασύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκε η διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας πραγματοποίησε η Πρωτοβουλία πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη και οι φίλοι της πρωτοβουλίας ενημερώθηκαν για την προετοιμασία του επικείμενου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τα όργανα που αναμένεται να συγκροτηθούν, καθώς και για τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών.

Στη συζήτηση που επακολούθησε, εκφράσθηκε η διάθεση της ενεργού συμμετοχής των εκπροσώπων της ΓΕΦΥΡΑΣ στις εκδηλώσεις και συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν εν όψει του συνεδρίου σε όλη την Ελλάδα και περιγράφηκαν οι οργανωτικοί και πολιτικοί στόχοι του εγχειρήματος. Στις νέες πολιτικές συνθήκες και εν όψει των προσυνεδριακών διαδικασιών, η ΓΕΦΥΡΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στο εγχείρημα ανασύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, θεωρώντας ότι η διαμόρφωση ενός «νέου εμείς» είναι απαραίτητη για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού πόλου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευάγγελος Μυτιληναίος
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Καμπανάκι» Μυτιληναίου, η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, τα εξοπλιστικά και το ΧΑ

Προειδοποιεί ο Ευάγγελος Μυτιληναίος για τις επενδύσεις, η χαμένη ψυχραιμία στο ΧΑ, συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ, η παραίτηση Φάμελλου και το «όχι» της Δούρου για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Άγαλμα Θέμιδος Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά παραπομπή Τριαντοπούλου και Αγοραστού

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει την παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού για την αλλοίωση του χώρου των Τεμπών, τονίζοντας τη σημασία της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και καλεί τη ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τη στάση της.