ΓΔ: 2280.09 -1.11% Τζίρος: 305.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Στέλιος Πέτσας ομιλία
Φωτο: ΑΠΕ

Στ. Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο "μαγαζί"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς;».

«Πριν βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο "μαγαζί", όπως έλεγε ο κ. Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων ανατριχιαστικών για τη Δημοκρατία μας πληροφορούνται οι Έλληνες», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς;».

Και καταλήγοντας σημείωσε: «Αντί να λέει λόγια του αέρα, περιμένουμε σήμερα τις απαντήσεις του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Η κυβέρνηση απαντά στον λαϊκισμό Τσίπρα με στήριξη της οικονομίας

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για θράσος μετά την ανάρτησή του για τις τράπεζες, θυμίζοντας ότι ως πρωθυπουργός έκλεισε τις τράπεζες, έφερε capital controls και άφησε τους δανειολήπτες απροστάτευτους.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Καμία έκπτωση στα αναγκαία μέτρα για το ΑΠΘ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον Πρύτανη του ΑΠΘ, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει καμία έκπτωση στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για το Πανεπιστήμιο και εξέφρασε στήριξη στον Αντιπρύτανη Μιχαηλίδη.
Καλάθι τροφίμων πληθωρισμός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό Απριλίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφερόμενος στην άνοδο του πληθωρισμού στο 5,4%, ζητά άμεσα μέτρα για την προστασία νοικοκυριών και μικρομεσαίων, κατηγορώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αδράνεια και ανεπαρκή στήριξη της κοινωνίας.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης συνεχάρη τον Ράντεφ για την ανάληψη καθηκόντων του

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον νέο πρωθυπουργό της Βουλγαρίας και τόνισε την προσδοκία του για στενότερη συνεργασία Ελλάδας-Βουλγαρίας, ειδικά στον τομέα της ενέργειας, μέσω ανάρτησης στο Χ.
Ελληνική Βουλή συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ενεργειακή ένδεια πλήττει τα ελληνικά νοικοκυριά σύμφωνα με τη Νίκη

Η «Νίκη» καταγγέλλει την κυβέρνηση για αδιαφορία απέναντι στην ενεργειακή ένδεια, σημειώνοντας ότι σχεδόν το 28,5% των νοικοκυριών κινδυνεύει από φτώχεια και πως η Ελλάδα είναι πρώτη στις αυξήσεις ηλεκτρικού ρεύματος στην ΕΕ.
Μάρκο Ρούμπιο ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Μελόνι με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρούμπιο για μιάμιση ώρα στην Ιταλία

Η συνάντηση Μελόνι-Ρούμπιο στο Παλάτσο Κίτζι διήρκεσε μιάμιση ώρα και διεξήχθη σε φιλικό κλίμα. Συζητήθηκαν Ιράν, Λίβανος, ναυσιπλοΐα στα στενά Ορμούζ και η σταθερότητα στη Μεσόγειο, με έμφαση στη διατλαντική συμμαχία.