ΓΔ: 2245.61 -0.09% Τζίρος: 341.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Στέλιος Πέτσας ομιλία
Φωτο: ΑΠΕ

Στ. Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο "μαγαζί"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς;».

«Πριν βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο "μαγαζί", όπως έλεγε ο κ. Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων ανατριχιαστικών για τη Δημοκρατία μας πληροφορούνται οι Έλληνες», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς;».

Και καταλήγοντας σημείωσε: «Αντί να λέει λόγια του αέρα, περιμένουμε σήμερα τις απαντήσεις του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ χάρισε την πρώην κυβερνήτρια Πουέρτο Ρίκο για διαφθορά

Ο Τραμπ χάρισε την πρώην κυβερνήτρια Πουέρτο Ρίκο Γουάντα Βάσκες, που κατηγορούταν για διαφθορά. Παρέδωσε χάρη και σε δύο συγκατηγορούμενούς της, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Η υπόθεση χαρακτηρίστηκε «πολιτική δίωξη».
Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου ομιλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρρηγεωργίου: Συνεργασία για την κάλυψη του κενού προστασίας στην ασφάλιση

Ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλ. Σαρρηγεωργίου, τόνισε ότι κλιματική κρίση, δημογραφικό και επιπτώσεις σε συντάξεις και υγεία αυξάνουν τις πιέσεις στα δημόσια συστήματα, ενώ επαίνεσε τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για φυσικές καταστροφές
Κυβερνητικός εκπρόσωπος βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιβάνιος: Εξετάζουμε αύξηση προκαταβολής για τους διευθυντές σχολείων

Ο Θ. Λιβάνιος δήλωσε στη Βουλή ότι η κυβέρνηση εξετάζει αύξηση της πάγιας προκαταβολής προς διευθυντές σχολείων για έκτακτες ανάγκες (1.000-3.000 ευρώ σήμερα), με πιθανή σύνδεση του ποσού με τον αριθμό μαθητών.
Λάζαρος Κυρίζογλου πορτρέτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΔΕ: Αντίθετη στη μεταφορά της έκδοσης οικοδομικών αδειών στο Κτηματολόγιο

Η ΚΕΔΕ γνωστοποίησε τα σημεία συνάντησης στο ΥΠΕΝ (15/1/2026), διαφωνώντας με μεταφορά έκδοσης οικοδομικών αδειών από ΥΔΟΜ στο Κτηματολόγιο και προαναγγέλλοντας προσφυγή στο ΣτΕ.
Το Λάργκο Σόφιας
ΔΙΕΘΝΗ

Βουλγαρία: Πρόωρες εκλογές μετά την άρνηση των κομμάτων να σχηματίσουν κυβέρνηση

Ο πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ οδηγεί τη Βουλγαρία σε πρόωρες εκλογές, καθώς και η τελευταία διερευνητική εντολή δεν τελεσφόρησε, μετά την παραίτηση της κυβέρνησης εν μέσω διαδηλώσεων.