ΓΔ: 2053.58 1.44% Τζίρος: 255.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Μέγαρο Μαξίμου κτίριο
Φώτο: SOOC

Μαξίμου: Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται

Διαψεύδουν τα σενάρια περί ανασχηματισμού κυβερνητικές πηγές: Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού.

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν τα σενάρια περί ανασχηματισμού, επισημαίνοντας τα πολλά ανοιχτά ζητήματα αλλά και τα υψηλά θετικά ποσοστά για την κυβέρνηση σε όλες τις μετρήσεις.

«Η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης», ανέφερε σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, σε συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και συνολικότερα της οικονομικής δραστηριότητας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο έχει συνεχείς συσκέψεις και σε αυτό το έργο θέλει προσηλωμένους τους υπουργούς κι όχι στη σεναριολογία» επισήμαναν οι ίδιες πηγές και υπογράμμισαν ότι σε όλες τις μετρήσεις η κυβέρνηση έχει υψηλά επίπεδα αποδοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική Βουλή συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ευρεία συναίνεση εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2026

Ο Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε ότι η Βουλή αποτελεί παράδειγμα διαφάνειας, με μόλις 2 ευρώ ανά 1.000 κρατικών δαπανών να αφορούν τη λειτουργία της, ενώ υπογράμμισε το κοινωνικό και πολιτιστικό της έργο.
Βήμα ΚΚΕ εκδήλωσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Οι συμφωνίες με ΗΠΑ ενισχύουν τους ανταγωνισμούς στην περιοχή

Το ΚΚΕ εκτιμά ότι οι ενεργειακές συμφωνίες της Ελλάδας με τις ΗΠΑ δεν ωφελούν τον λαό και μπορεί να οδηγήσουν σε καθεστώς συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο και νέες εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση ευθύνεται για κατάρρευση του ΟΠΕΚΕΠΕ και καθυστερήσεις

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, κατηγόρησε την κυβέρνηση για διαχειριστική ανεπάρκεια στον ΟΠΕΚΕΠΕ και καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις, ζητώντας κάθαρση και διαφάνεια.
Διοίκηση πάνελ καινοτομίας
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δ. Παπαστεργίου: Η Ελλάδα στην πρωτοπορία της Τεχνητής Νοημοσύνης

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης τόνισε στο 8ο Athens Investment Forum την πρόοδο της Ελλάδας στην τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη, επισημαίνοντας τη μείωση γραφειοκρατίας και την ενίσχυση των υποδομών και της καινοτομίας.