ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Υπουργός Κλιματικής Κρίσης
Φώτο: Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Γιάννης Κεφαλογιάννης. Credits: Dimitris Kapantais / SOOC

Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη Κεφαλογιάννη για το κύμα κακοκαιρίας στη χώρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Γιάννη Κεφαλογιάννη για την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, με συμμετοχή υπουργείων, φορέων Πολιτικής Προστασίας και αυτοδιοίκησης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτη διυπουργική σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Στη σύσκεψη λαμβάνουν μέρος εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων υπουργείων, φορέων της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου, με σκοπό την αξιολόγηση των μέχρι στιγμής δεδομένων του κύματος κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται για τρομοκρατία, σύντομα απαντήσεις για την έκρηξη στον Κολωνό

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόσφατη έκρηξη στον Κολωνό, που τραυμάτισε αστυνομικούς και πολίτες, εστιάζουν στο ποινικό έγκλημα αντί για τρομοκρατία, σύμφωνα με τον Μ. Χρυσοχοΐδη, που διαβεβαιώνει πως σύντομα θα υπάρξουν συλλήψεις.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες σε Κρήτη και Εύβοια

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος τόνισε στο ΑΝΤ1 την άμεση ανάγκη στήριξης των πολιτών σε Κρήτη και Εύβοια και την ταχεία αποκατάσταση ζημιών, με γρήγορες αποζημιώσεις εντός πέντε ημερών από τις αιτήσεις των δήμων.
Σταθμός Μετρό Νίκαια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκαια: Δωρεάν σεμινάρια για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων

Στις 19-20 Οκτωβρίου, στον Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, θα πραγματοποιηθεί διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών σε άμυνα, αυτοπροστασία και διαχείριση κρίσεων, με θεματικές για φυσικές καταστροφές και σύγχρονες απειλές.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαγόρευση μισθώσεων διαμερισμάτων με δεκάδες μετανάστες μαζί

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφέρθηκε στο σχέδιο της ΓΑΔΑ για το κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας την ενίσχυση της αστυνόμευσης σε πλατείες όπου παρατηρείται μικροεγκληματικότητα από αλλοδαπούς.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη σήμερα, 14 Οκτωβρίου

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Πολιτική Προστασία Κρήτης λόγω επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες.