ΓΔ: 2268.61 -1.75% Τζίρος: 78.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:15:44
Νικήτας Κακλαμάνης στη Βουλή
Φώτo: SOOC

Δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης Νικήτα Κακλαμάνη για τα έτη 2024 και 2023

Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε εισοδήματα άνω των 59.000€ από μισθωτές υπηρεσίες και καταθέσεις περίπου 221.000 ευρώ, χωρίς μετοχές, δάνεια ή συμμετοχές σε εταιρείες.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του προέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, για το 2024 (χρήση 2023), σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν στη Βουλή.

Στα εισοδήματα του κ. Κακλαμάνη περιλαμβάνονται:

- Έσοδα από μερίσματα, τόκους και δικαιώματα ύψους 29,21 ευρώ, έναντι 28,22 ευρώ το προηγούμενο έτος.

- Έσοδα από άλλη περίπτωση που ανέρχονται σε 31.955,28 ευρώ, ποσό που παρέμεινε αμετάβλητο σε σχέση με τη δήλωση του 2023.

- Εισοδήματα που εξαιρούνται από φόρο και εισφορά ύψους 1.543,50 ευρώ, μειωμένα σε σχέση με τα 4.292,25 ευρώ της προηγούμενης χρήσης.

- Συνολικό καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα και προσθετές αμοιβές στα 59.139,48 ευρώ, αυξημένο σε σχέση με τα 56.184,38 ευρώ του 2023.

Ο πρόεδρος της Βουλής δεν δηλώνει μετοχές, μίσθωση θυρίδων, οχήματα, πλωτά ή εναέρια μέσα, συμμετοχές σε επιχειρήσεις, καθώς και δανειακές υποχρεώσεις ή οφειλές για το 2024, όπως και το προηγούμενο έτος.

Αναφορικά με τις τραπεζικές καταθέσεις, ο κ. Κακλαμάνης διαθέτει:

- 156,44 ευρώ στην ING Βελγίου (2023: 241,29 ευρώ)

- 4.504,88 ευρώ στην ING Βελγίου (2023: 4.504,73 ευρώ)

- 655,95 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (2023: 19,70 ευρώ)

- 216.275,85 ευρώ σε κοινό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (2023: 222.532,17 ευρώ)

Η ακίνητη περιουσία παραμένει αμετάβλητη, με τον κ. Κακλαμάνη να διατηρεί διαμέρισμα 5ου ορόφου 130 τ.μ., κατασκευής 1962 και κτήσης 2003, το οποίο κατέχει κατά πλήρη κυριότητα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή οι συμφωνίες Ελλάδας με Ιταλία και Πολωνία για διαβαθμισμένες πληροφορίες

Στη Βουλή κατατέθηκαν προς κύρωση οι συμφωνίες Ελλάδας με Ιταλία και Πολωνία για την αμοιβαία προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών. Θα εξεταστούν στις 21/4 από επιτροπή και στις 22/4 θα συζητηθούν και ψηφιστούν στην Ολομέλεια.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση συνηγόρου για την καταδίκη πρώην αστυνομικού της Βουλής

Ο δικηγόρος Ιωάννης Μπαρκαγιάννης χαρακτηρίζει τη δικαστική απόφαση για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ως ουσιαστική δικαίωση, υπογραμμίζοντας πως τα στοιχεία και οι καταθέσεις οδήγησαν στην καταδίκη του πατέρα και την αθώωση της μητέρας.
Λάζαρος Τσαβδαρίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαβδαρίδης: Νομοσχέδιο για απλούστευση και στήριξη επενδύσεων

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης τόνισε στη Βουλή ότι το νέο νομοσχέδιο ενισχύει την επιχειρηματικότητα, μειώνει τη γραφειοκρατία, ψηφιοποιεί διαδικασίες, προστατεύει τα ελληνικά προϊόντα και απλοποιεί το πλαίσιο για το υπαίθριο εμπόριο.
Πέτερ Μάγκυαρ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ουγγαρία: Πίεση για αποδέσμευση των παγωμένων κονδυλίων της ΕΕ από τον Μαγιάρ

Ο Πίτερ Μαγιάρ ελπίζει να ορκιστεί πρωθυπουργός στις 9 ή 10 Μαΐου, ταυτόχρονα με την έναρξη της νέας βουλής. Προτεραιότητά του είναι η προώθηση της συμφωνίας με την ΕΕ ώστε να ξεμπλοκάρουν κονδύλια που είχαν παγώσει.