ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 06:01:09
Κυριάκος Βελόπουλος περπάτημα
Ο Κυριάκος Βελόπουλος περπατά σε κεντρικό δρόμο, συνοδευόμενος από συνεργάτη.

Βελόπουλος: Η Ελλάδα σε υπαρξιακή κρίση χωρίς συμμάχους από λάθη πολιτικής

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε πως τα ελληνικά κόμματα κάνοντας εχθρικό τον Τραμπ, έφεραν όπλα στην Τουρκία που απειλούν τη χώρα μας και ότι η Ελλάδα έχει πλέον υπαρξιακό πρόβλημα χωρίς συμμάχους λόγω λανθασμένων πολιτικών.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ανέφερε ότι η στάση των ελληνικών πολιτικών κομμάτων και των αρχηγών τους απέναντι στους Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ έχει οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες για τη χώρα. Όπως δήλωσε, «βρίζοντας συνεχώς τον Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ, έκαναν εχθρικό τον Τραμπ απέναντι στην Ελλάδα», με αποτέλεσμα η Τουρκία να εξοπλίζεται με F35 και άλλα όπλα.

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο, «η Ελλάδα πλέον αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα, χωρίς συμμάχους, λόγω ανύπαρκτων πολιτικών επιλογών και ανύπαρκτων πολιτικών κομμάτων». Ο ίδιος εκτιμά ότι οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν γεωπολιτικά την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χακάν Φιντάν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Λωρίδα της Γάζας: Η Άγκυρα αναμένει νέα φάση εκεχειρίας στις αρχές 2026

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν δήλωσε πως περιμένει ο Ντ. Τραμπ να ανακοινώσει την έναρξη της δεύτερης φάσης της εκεχειρίας στη Γάζα στις αρχές του 2026. Βασική προτεραιότητα η παλαιστινιακή ηγεσία στη Λωρίδα της Γάζας.
Κατεστραμμένο κτίριο Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση ΗΠΑ, Κατάρ, Αιγύπτου και Τουρκίας για το μέλλον της Γάζας

Συνάντηση κορυφαίων αξιωματούχων ΗΠΑ, Κατάρ, Αιγύπτου και Τουρκίας πραγματοποιείται στη Φλόριντα για τα επόμενα βήματα στη Γάζα, ενώ αναμένεται και επαφή Τραμπ–Νετανιάχου εν μέσω εύθραυστης εκεχειρίας.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης - Γερλίκαγια: Συνεργασία για έγκλημα και μεταναστευτικό

Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν στην ενίσχυση της συνεργασίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, κατά τη συνάντηση Χρυσοχοΐδη–Γερλίκαγια στην Κωνσταντινούπολη.
Υπουργείο Εξωτερικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ: Ανοιχτοί δίαυλοι με Τουρκία και εντατική διπλωματική δράση από Ελλάδα

Το ΥΠΕΞ τονίζει τη λειτουργική σχέση Ελλάδας–Τουρκίας, ενώ ο Γεραπετρίτης πραγματοποιεί διαδοχικές διεθνείς επαφές για ΝΑΤΟ, Ουκρανία, Λιβύη και Ανατολική Μεσόγειο, ενισχύοντας τη διπλωματική παρουσία της χώρας.