ΓΔ: 2100.1 0.45% Τζίρος: 86.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:19:39
Κυριάκος Βελόπουλος περπάτημα
Ο Κυριάκος Βελόπουλος περπατά σε κεντρικό δρόμο, συνοδευόμενος από συνεργάτη.

Βελόπουλος: Η Ελλάδα σε υπαρξιακή κρίση χωρίς συμμάχους από λάθη πολιτικής

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε πως τα ελληνικά κόμματα κάνοντας εχθρικό τον Τραμπ, έφεραν όπλα στην Τουρκία που απειλούν τη χώρα μας και ότι η Ελλάδα έχει πλέον υπαρξιακό πρόβλημα χωρίς συμμάχους λόγω λανθασμένων πολιτικών.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ανέφερε ότι η στάση των ελληνικών πολιτικών κομμάτων και των αρχηγών τους απέναντι στους Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ έχει οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες για τη χώρα. Όπως δήλωσε, «βρίζοντας συνεχώς τον Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ, έκαναν εχθρικό τον Τραμπ απέναντι στην Ελλάδα», με αποτέλεσμα η Τουρκία να εξοπλίζεται με F35 και άλλα όπλα.

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο, «η Ελλάδα πλέον αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα, χωρίς συμμάχους, λόγω ανύπαρκτων πολιτικών επιλογών και ανύπαρκτων πολιτικών κομμάτων». Ο ίδιος εκτιμά ότι οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν γεωπολιτικά την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργείο Εξωτερικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ: Ανοιχτοί δίαυλοι με Τουρκία και εντατική διπλωματική δράση από Ελλάδα

Το ΥΠΕΞ τονίζει τη λειτουργική σχέση Ελλάδας–Τουρκίας, ενώ ο Γεραπετρίτης πραγματοποιεί διαδοχικές διεθνείς επαφές για ΝΑΤΟ, Ουκρανία, Λιβύη και Ανατολική Μεσόγειο, ενισχύοντας τη διπλωματική παρουσία της χώρας.
Γιώργος Αυτιάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτιάς: Ζητά αποκλεισμό της Τουρκίας από τα αμυντικά κονδύλια του InvestEU

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Αυτιάς ζητά από την ΕΕ τον αποκλεισμό της Τουρκίας από το InvestEU, προειδοποιώντας για κινδύνους ασφαλείας και υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα πέτυχε ήδη αποτροπή συμμετοχής στο πρόγραμμα SAFE.
Σωκράτης Φάμελλος Θεσσαλονίκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σωκράτης Φάμελλος: Η κυβέρνηση στέλνει ΜΑΤ αντί συγγνώμης στους αγρότες

Ο Σωκράτης Φάμελλος μίλησε στο «Κόκκινο 105,5», ζητώντας ειλικρινή ελληνοτουρκικό διάλογο και εκφράζοντας στήριξη σε πολιτικά διωκόμενους. Άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τα προβλήματα στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Βλαντιμίρ Πούτιν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Μόσχα: Διαρροή συνομιλίας Γουίτκοφ-Ουσακόφ είναι υβριδικός πόλεμος

Η Μόσχα χαρακτήρισε τη διαρροή συνομιλίας Τραμπ-Πούτιν ως υβριδικό πόλεμο και απόπειρα υπονόμευσης των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία, μετά τη δημοσίευση του διαλόγου από το Bloomberg.
Σημαίες Ουκρανίας Ρωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Γουίτκοφ δεν θα παραστεί στις συνομιλίες Ζελένσκι-Ερντογάν

Ο Αμερικανός αξιωματούχος διέψευσε πως ο διπλωματικός απεσταλμένος του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, θα ταξιδέψει στην Τουρκία, ενώ ο Ζελένσκι βρίσκεται εκεί για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.