ΓΔ: 2569.75 -0.08% Τζίρος: 396.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Απόστολος Γκλέτσος ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία Nick Paleologos / SOOC

Απόστολος Γκλέτσος: Τέλος η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο λόγος προφανής

Οριστική ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ από τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του αφήνοντας αιχμές για ζηλοφθονία και προσωπικές συγκρούσεις εντός του κόμματος.

Οριστική ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, αποχωρώντας από το κόμμα και δηλώνοντας πως διακόπτει κάθε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. 

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε λακωνικά πως «ο λόγος είναι προφανής», χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Ωστόσο, σε παλαιότερη τοποθέτησή του, την περασμένη Δευτέρα, είχε αφήσει αιχμές κατά πρώην στελεχών του κόμματος, σημειώνοντας πως το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν ήταν ποτέ πολιτικό», αλλά προσωπικό, καθώς όπως έγραψε «οι πιο κοντινοί σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα σε πολύ μεγάλο ποσοστό τον ζήλευαν ή τον μισούσαν επειδή δεν άντεχαν το άστρο του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων που διεκδίκησαν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024, τις οποίες τελικά κέρδισε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Η αποχώρησή του ακολουθεί την πρόσφατη παραίτηση του Γιώργου Τσίπρα, ο οποίος επίσης αποστασιοποιήθηκε από το κόμμα, δηλώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον περάσει από την «αναξιοπιστία» στην «ανυποληψία».

Δείτε το σχετικό ποστ:

 

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννης Μπούγας στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστηκε το ν/σ για SLAPPs - Από τις πρώτες χώρες η Ελλάδα

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την προστασία από στρατηγικές αγωγές SLAPP, με στήριξη της ΝΔ. ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας καταψήφισαν. Επιφυλάχθηκαν ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση και Νίκη.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Καμία συναίνεση στη ΝΔ για το Σύνταγμα – Άλλο σχέδιο απ’ την Κεντροαριστερά

Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν συναινεί σε καμία αλλαγή του Συντάγματος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι προσπάθειες εισαγωγής νεοφιλελεύθερων πολιτικών δεν διαθέτουν την απαιτούμενη κοινωνική στήριξη.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας δεν είναι λύση, η κυβέρνηση φέρνει αποτελέσματα

Ο Κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε τον Αλ. Τσίπρα και το νέο του κόμμα ως «ΣΥΡΙΖΑ-2» με τα ίδια πρόσωπα και θέσεις, και τόνισε πως η κυβέρνηση συνεχίζει τα έργα και τις μεταρρυθμίσεις της παρά την αντιπολίτευση, δίνοντας έμφαση στον πραγματισμό.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προεκλογικές κινήσεις ξεκινά ο Μητσοτάκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον Κ. Μητσοτάκη για αόριστες προεκλογικές εξαγγελίες 23 δισ. ευρώ, που δεν ανταποκρίνονται στις κοινωνικές ανάγκες, ενώ η κυβέρνηση μιλά για "πετυχημένη διαχείριση" εν μέσω ακρίβειας και κερδοσκοπίας.