ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Βελτίωση του καιρού με λίγες μόνο νεφώσεις

Καλύτερος σήμερα ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Από 6 έως 15 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αθήνα. Μέχρι 13 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη.

Bελτιωμένος καιρός, λίγες νεφώσεις, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων έως 6 μποφόρ, παγετός νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται σήμερα, Παρασκευή.

Στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς, σύμφωνα με την υπηρεσία Meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 15 βαθμούς, στην Ήπειρο από 0 έως 17, στη Θεσσαλία από -2 έως 18 βαθμούς, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από 5 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 17, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 15 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ