ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με κατά τόπους νεφώσεις

Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται ανάμεσα στους 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη από μείον 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο το πρωί 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4, βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από μείον 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και βαθμιαία από δυτικές με την ίδια ένταση. Από μείον 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη η θερμοκρασία.

Αίθριος ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Βόρειοι 4 με 5, στα ανατολικά και νότια το πρωί 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με αραιές νεφώσεις από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, ενώ στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κινηθεί 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται ανάμεσα στους 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Στη Θεσσαλονίκη μόνο από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Από -01 (μείον 1) έως 11 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ