ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέα «ψυχρή εισβολή» από σήμερα

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα δυτικά και τα βόρεια.

Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται για σήμερα. Στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις, καθώς και σε περιοχές της ανατολικής και κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν νοτιότερα και θα εξασθενήσουν. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στο Αιγαίο 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια, τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.
Η θερμοκρασια θα κινηθεί από -03 (μείον 3) έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο. Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της ανατολικής και κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα κινούνται βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια 8 τοπικά 9 μποφόρ. Από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στην Κρήτη. Από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές περιμένουμε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 θα πνέουν οι άνεμοι και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από τη νύχτα. Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα δυτικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 πρόσκαιρα το απόγευμα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία από μηδέν έως 9 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες οι άνεμο και η θερμοκρασία από 02 έως 08 βαθμούς Κελσίου.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ