ΓΔ: 2299.87 3.17% Τζίρος: 441.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Ploio-limani-anemoi
Shutterstock

Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια Ζακύνθου και Κεφαλονιάς

Οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει πρόβλημα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ακτοπλοϊκής εταιρείας που δραστηριοποιείται στα δύο νησιά το απαγορευτικό ισχύει έως τις 6 το απόγευμα.

Απαγορευτικό απόπλου ισχύει από σήμερα το πρωί για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ζακύνθου - Κυλλήνης και Πόρου (Κεφαλονιάς) - Κυλλήνης λόγω των θυελλωδων ανέμων που πνέουν στη περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ακτοπλοϊκής εταιρείας που δραστηριοποιείται στα δύο νησιά το απαγορευτικό ισχύει έως τις 6 το απόγευμα.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήλιος καθαρός ουρανός
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 4 Μαΐου 2026

Για τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2026 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά και στη Νότια Πελοπόννησο.
Πεζός με ομπρέλα Αθήνα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 3 Μαΐου 2026

Για την Κυριακή 3 Μαΐου 2026 προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές σε Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, Κεντρική και Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη, νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.