ΓΔ: 2605.71 1.40% Τζίρος: 290.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Λιμάνι με δυνατό άνεμο

Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ισχυρών ανέμων

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με τα πλοία να είναι δεμένα στα λιμάνια. Απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.
Στο κεντρικό Αιγαίο και το Στενό Καφηρέα οι άνεμοι φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ ενώ στο νότιο Ευβοϊκό τα 8 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου.

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα. Επίσης δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αριθμός έκτακτης ανάγκης 112
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα 112 σε Μαγνησία και Σποράδες λόγω κακοκαιρίας στον Βόλο

Μήνυμα 112 εστάλη σε Μαγνησία και Σποράδες ενόψει κακοκαιρίας την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν μετακινήσεις και να τηρούν οδηγίες αρχών.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σε Red Code έως 29/10 λόγω κινδύνου πλημμυρών

Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα τίθενται σε Red Code λόγω αυξημένου κινδύνου πλημμυρών έως 29 Οκτωβρίου. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν οδηγίες αρχών.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο Έκτακτο Δελτίο καιρού με ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου

Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αναβαθμίστηκε το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, και σύμφωνα με αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.