ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kairos-broxi
Shutterstock

Μικρή πτώση θερμοκρασίας, βροχές και νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές από τις προμεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ, η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στην δυτική Ελλάδα,την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη, σταδιακά στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, από το απόγευμα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν από το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6, βαθμιαία στα ανατολικά 7 και το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στη Θράκη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το βράδυ. Χιόνια απο το βράδυ στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 6 στα ανατολικά 7, και την νύχτα τοπικά 8 μποφόρ.  Από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες και εξασθένηση από τις νυχτερινές ώρες στα Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο. Το βράδυ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση και στα νότια σε νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα νότια και βαθμιαία και στις βορειότερες περιοχές σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Την νύχτα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς. Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5, βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ και από το βράδυ στις Σποράδες 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα σε Κυκλάδες και Κρήτη. Νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι τοπικές βροχές και καταιγίδες τη νύχτα τοπικά ισχυρές αναμένονται σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ και τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία
από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές από τις προμεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ, η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που από μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα ανατολικοί 6 με 7 μποφόρ.
Από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως σε Ιόνιο και ηπειρωτικά

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.