ΓΔ: 1423.56 1.17% Τζίρος: 74.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Ελλάκτωρ

«Καμπάνα» 710.000 στο ζεύγος Καλλιτσάντση κατόπιν έγκλησης από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ομίλου και η σύζυγός του, πρώην CEO στη Reds κρίθηκε ότι είχαν ιδρύσει εικονική εταιρεία για αθέμιτο πλουτισμό εις βάρος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Καταδικάστηκε μετά από έγκληση της διοίκησης της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ο πρώην διευθύνων σύμβουλός της κ. Σάκης Καλλιτσάντσης και η σύζυγός του, η οποία ήταν πρώην επικεφαλής στην εταιρεία REDS, για τη δημιουργία εικονικής εταιρείας για έναν μήνα με σκοπό τον πλουτισμό.

Σύμφωνα με την απόφαση υποχρεώνεται να επιστρέψει το ποσό των 240.000 ευρώ στην εταιρεία και να καταβάλει αλλες 470.000 ευρώ για αποζημίωση σε αυτήν. Όπως αναφέρεται σε αυτήν: 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

folli follie, kosmima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Folli Follie: Δεσμευμένα παραμένουν τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας

Το δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε τη διατήρηση των δεσμεύσεων των περιουσιακών στοιχείων «φυσικών και νομικών προσώπων», κινητά και ακίνητα, προκειμένου αυτά να διατεθούν ώστε να ικανοποιηθούν οι παθόντες της υπόθεσης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Folli Follie: Στη φυλακή ο Τζ. Κουτσολιούτσος, σε κατ' οίκον οι γονείς του

Ποινές από 10 έως 17 έτη στα τρία μέλη της οικογένειας. To δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης και ο Δημ. και η Καίτη Κουτσολιούτσου θα εκτίσουν την ποινή τους στην κατοικία τους λόγω ηλικίας.
Dikastiria-Peiraia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινά κρατούμενοι πλοίαρχος και υποπλοίαρχος θαλαμηγού για φωτιά στην Ύδρα

Τα υπόλοιπα 11 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού αφέθησαν ελεύθερα με εγγυοδοσία, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υπό τον όρο εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρειος Πάγος: Δύο άτομα κλήθηκαν ως ύποπτοι για την υπόθεση των υποκλοπών

Τα ονόματά τους, δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Πάντως, αναφέρεται ότι ανάμεσα στους κληθέντες δεν είναι ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού και δικηγόρος Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος κλήθηκε ήδη και κατέθεσε χθες.