ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Βελτίωση του καιρού με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική σήμερα. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ήπιος καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και νοτιοδυτικούς ανέμους που από το απόγευμα στα πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.

Σε Μακεδονία και Θράκη, περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το βράδυ. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο θα παρουσιαστούν νεφώσεις μετά το μεσημέρι παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι, Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές από το απόγευμα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις νυχτερινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική σήμερα. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τη νύχτα.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως σε Ιόνιο και ηπειρωτικά

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.