ΓΔ: 1480.23 -0.15% Τζίρος: 72.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΑΑΔΕ: Μπλόκο σε φορτηγό με 90 κιλά κάνναβη κρυμμένο σε ρεζέρβες

Ο οδηγός του φορτηγού, προερχόμενου από την Βόρεια Μακεδονία, είχε κρύψει την ακατέργαστη κάνναβη μέσα σε πέντε ρεζέρβες.

Μπλόκο από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε φορτηγό με περισσότερα από 90 κιλά κάνναβης που ερχόταν στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο οδηγός του φορτηγού, προερχόμενου από την Βόρεια Μακεδονία, είχε κρύψει την ακατέργαστη κάνναβη μέσα σε πέντε ρεζέρβες. Η ουσία εντοπίστηκε από τους ειδικούς σκύλους ανιχνευτές του Τελωνείου Ευζώνων και άνδρες της ομάδας δίωξης της ΑΑΔΕ, μετά από εξαντλητικούς ελέγχους. Από την έρευνα βρέθηκαν 88 συσκευασίες συνολικά 90,5 κιλών ακατέργαστης κάνναβης. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και ανακρίνεται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Στοπ» στους «πονηρούς» εκδρομείς του Πάσχα: Πώς θα γίνεται ο έλεγχος

Με τη δήλωση εισοδήματος θα αποδεικνύεται σε ελέγχους από την αστυνομία ο τόπος κατοικίας, ώστε να μην περάσουν οι «πονηροί» που έκαναν αλλαγές πρόσφατα. Κλειστό το σύστημα της ΑΑΔΕ για αλλαγές κατοικίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Στα Χανιά, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων στο Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», 25χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Γκάνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός με πιστόλι στον Άγιο Παντελεήμονα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 44χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε κατάστημα με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΕΛΑΣ εφιστά προσοχή για ψεύτικο email, δήθεν επιστολή του αρχηγού της

Οι δράστες, προσποιούμενοι τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές, διακινούν επιστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και προσπαθούν να εξαπατήσουν του πολίτες με το πρόσχημα ότι ο αποδέκτης τους εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας και άλλων αδικημάτων.
sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ηράκλειο για κλοπές οχημάτων

Οι δέκα κλοπές είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχει και ένας ανήλικος ενώ επιπλέον συνελήφθη ακόμα ένας Έλληνας για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και παραβάσεις περί όπλων.