ΓΔ: 2605.71 1.40% Τζίρος: 290.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Βροχή και ομπρέλα
Άνθρωπος με μαύρη ομπρέλα κάτω από έντονη βροχή σε εξωτερικό χώρο.

Καταιγίδες μέχρι το απόγευμα στην Αττική - Μεγάλα προβλήματα στα Χανιά

Μέχρι αργά σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συνεχιστούν οι καταιγίδες στην Αττική, ενώ η «Βικτώρια» έχει ήδη πλήξει ιδιαίτερα το νομό Χανίων, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οι έντονες βροχοπτώσεις στο νομό Αττικής θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται έως αργά το απόγευμα σήμερα, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένεται ένα νέο κύμα τοπικά ισχυρών καταιγίδων, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε περί τις 02:00-02:30 το βράδυ της Τρίτης το λεκανοπέδιο της Αττικής και την πόλη της Αθήνας.

Με ιδιαίτερη δριμύτητα επηρεάζει τη χώρα από χθες το μεσημέρι η κακοκαιρία «Βικτώρια». Κατά τη διάρκεια της νύχτας και έως τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται στην Κρήτη, ιδιαίτερα στο νομό Χανίων.

Οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών-meteo.gr κατέγραψαν πανελλαδικά τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 08:30 το πρωί της Τετάρτης στον Αλικιανό και στο Ακρωτήριο Χανίων (64 και 63 χιλιοστά αντίστοιχα), στο Σπήλι Ρεθύμνου (52), στο κέντρο των Χανίων (46), στον Πλατανιά Χανίων (46), στην Ασή Γωνιά Χανίων (43), στην Παλαιοχώρα Χανίων (41) και στις Βρύσες Χανίων (39 χιλιοστά)

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αριθμός έκτακτης ανάγκης 112
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα 112 σε Μαγνησία και Σποράδες λόγω κακοκαιρίας στον Βόλο

Μήνυμα 112 εστάλη σε Μαγνησία και Σποράδες ενόψει κακοκαιρίας την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν μετακινήσεις και να τηρούν οδηγίες αρχών.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σε Red Code έως 29/10 λόγω κινδύνου πλημμυρών

Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα τίθενται σε Red Code λόγω αυξημένου κινδύνου πλημμυρών έως 29 Οκτωβρίου. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν οδηγίες αρχών.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο Έκτακτο Δελτίο καιρού με ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου

Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αναβαθμίστηκε το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, και σύμφωνα με αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.