ΓΔ: 2605.71 1.40% Τζίρος: 290.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα
Λιβάδι με αγριολούλουδα και έντονη ηλιοφάνεια σε ανοιξιάτικο τοπίο.

Καλοκαιρινός ο καιρός με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που σε ορισμένα μέρη, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, θα φθάσουν τους 30 βαθμούς ή και θα τους ξεπεράσουν.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που σε ορισμένα μέρη, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, θα φθάσουν τους 30 βαθμούς ή και θα τους ξεπεράσουν.

Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 28, στην Ήπειρο από 9 έως 28 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 30, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 27, και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 27 βαθμούς, αλλά τοπικά στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αριθμός έκτακτης ανάγκης 112
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα 112 σε Μαγνησία και Σποράδες λόγω κακοκαιρίας στον Βόλο

Μήνυμα 112 εστάλη σε Μαγνησία και Σποράδες ενόψει κακοκαιρίας την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν μετακινήσεις και να τηρούν οδηγίες αρχών.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σε Red Code έως 29/10 λόγω κινδύνου πλημμυρών

Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα τίθενται σε Red Code λόγω αυξημένου κινδύνου πλημμυρών έως 29 Οκτωβρίου. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν οδηγίες αρχών.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο Έκτακτο Δελτίο καιρού με ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου

Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αναβαθμίστηκε το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, και σύμφωνα με αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.