ΓΔ: 2236.24 -0.47% Τζίρος: 240.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτο: Τιτάν

Χίλια φυτά δώρο από την ΤΙΤΑΝ στο «Γ. Παπανικολάου» ως ευχαριστώ

Η δράση της εταιρείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανθεστήρια» που υλοποιεί για πάνω από 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει 40.000 φυτά.

Συνολικά 1000 φυτά παρέδωσαν οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της εταιρείας ΤΙΤΑΝ στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" ως ένα μικρό δώρο στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του αλλά και, ως «ένα ευχαριστώ για την καθημερινή μάχη που δίνουν για τη ζωή όλων. Η προσφορά στο νοσοκομείο έγινε με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).

Πρόκειται για μια δράση με ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω των συνθηκών που ανέτρεψαν την καθημερινότητα του Νοσοκομείου και ανασχεδίασε τη λειτουργία του για να διαχειριστεί την πανδημία που προκάλεσε ο κορονοϊός Sars-Cov-2.

Η δράση της εταιρείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανθεστήρια» που υλοποιεί το εργοστάσιο για περισσότερα από 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει 40.000 φυτά σε μαθητές και κατοίκους της περιοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνα Ταϊβάν σύγκρουση
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ταϊβάν αποκλείστηκε από συνέλευση του ΠΟΥ μετά από αίτημα της Κίνας

Οι χώρες του ΠΟΥ απέρριψαν την πρόταση να προσκληθεί η Ταϊβάν στη Γενική Συνέλευση στη Γενεύη, μετά από αντίδραση της Κίνας. Το Παλάου δήλωσε ότι ο αποκλεισμός της Ταϊβάν πλήττει την παγκόσμια επιτήρηση ασθενειών και την ανταλλαγή πληροφοριών.
Εθελόντρια Ερυθρού Σταυρού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρρύθμιστη υπέρταση: Πόσο σοβαρό είναι και νέες λύσεις για τη ρύθμισή της

Η αρρύθμιστη υπέρταση απειλεί σοβαρά τη δημόσια υγεία, αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού. Το 30% των ασθενών παραμένει αρρύθμιστο, ενώ ένας τριπλός συνδυασμός φαρμάκων βοηθά το 90% να ελέγξουν την πίεσή τους.
Βουλή των Ελλήνων νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κοινοβούλιο φωτίστηκε για την ευαισθητοποίηση στη Νευροϊνωμάτωση

Η Βουλή φωταγωγήθηκε με το σύνθημα «Η Γνώση είναι Δύναμη - Η Έρευνα είναι Ελπίδα», στηρίζοντας όσους ζουν με Νευροϊνωμάτωση και ενισχύοντας την ενημέρωση και την κοινωνική αποδοχή για τη σπάνια αυτή γενετική διαταραχή.
ΠΟΥ λογότυπο στον ουρανό
ΔΙΕΘΝΗ

Έκκληση για άμεση δράση ΠΟΥ & Ευρώπης κατά της κλιματικής κρίσης

Η Πανευρωπαϊκή Επιτροπή για το Κλίμα και την Υγεία κάλεσε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τον ΠΟΥ να ενισχύσουν άμεσα τις δράσεις τους, καθώς η κλιματική αλλαγή αποτελεί ήδη κρίση που απειλεί υγεία, διατροφή και ασφάλεια.
Αστυνομικός Ιταλίας υπηρεσία
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Οκτώ τραυματίες στη Μόντενα, οι τέσσερις σοβαρά

Ο δράστης της επίθεσης στη Μόντενα τραυμάτισε οκτώ άτομα, τέσσερα σοβαρά, με μια γυναίκα, 55 ετών, σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για 31χρονο με ψυχολογικά προβλήματα, που συνελήφθη μετά το περιστατικό.
Αυστριακή αστυνομικός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεθνές κύκλωμα πλαστών φαρμάκων στην ΕΕ με τζίρο 240 εκατ. ευρώ

Η ΕΛΑΣ συμμετείχε σε ευρωπαϊκή επιχείρηση υπό την Eurojust και την Europol για την εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε πλαστά φάρμακα και συμπληρώματα, εξαπατώντας πολίτες σε πολλές χώρες με ψευδείς διαφημίσεις από το 2019.