ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Περιπολικό της αστυνομίας

ΕΛΑΣ: Επιχείρηση για λαθραία καπνικά, 25 συλλήψεις σε Αττική - Βοιωτία

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Δ.Α.Ο.Ε. για εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας καπνικών σε Αττική, Βοιωτία, Μαγνησία και Κατερίνη. Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν 25 άτομα και κατασχέθηκαν όπλα, χρήματα, οχήματα, σημειώσεις και κινητά.

Σε εξέλιξη είναι από σήμερα το πρωί επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.) σε περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας, Μαγνησίας και Κατερίνης για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποία δραστηριοποιούνταν στην παρασκευή και πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης διενεργούνται ταυτόχρονες έρευνες σε 10 αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και σε εργοστάσιο παραγωγής παράνομων καπνικών προϊόντων.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά 25 άτομα, 19 στην Αττική και 6 στην Βοιωτία, ενώ έχουν κατασχεθεί όπλα, χρήματα, οχήματα, σημειώσεις και κινητά τηλέφωνα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στον Διόνυσο: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το πρωί στη λεωφόρο Διονύσου, όταν ΙΧ με δύο 19χρονους εξετράπη και χτύπησε σε κιγκλιδώματα. Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε ελαφρά. Έρευνες διεξάγει η Τροχαία.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε με κλωνοποίηση φωνής μέσω AI

Η ΕΛΑΣ εξάρθρωσε οργάνωση που διέπραττε τηλεφωνικές απάτες και κλοπές με χρήση τεχνητής νοημοσύνης για κλωνοποίηση φωνών. Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Ν. Ιωνία, ενώ εξιχνιάστηκαν και άλλες πέντε περιπτώσεις.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου κατά του οργανωμένου εγκλήματος

Ελλάδα και Κύπρος ενισχύουν τη συνεργασία τους κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της διακίνησης ναρκωτικών, όπλων και μεταναστών, ενώ εκπαιδευτικοί κύκλοι της ΕΛΑΣ θα εκπαιδεύσουν Κύπριους αστυνομικούς, όπως συμφώνησαν οι αρμόδιοι υπουργοί.
Πλατεία Συντάγματος Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στην κυκλοφορία στο κέντρο το Σαββατοκύριακο λόγω «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»

Λόγω των εκδηλώσεων «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο», θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από το βράδυ του Σαββάτου 19/9 έως το βράδυ της Κυριακής 20/9, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.
Αστικά ακίνητα Αθήνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛ.ΑΣ.: Ασταμάτητη άνοδος τιμών στην αγορά ακινήτων

Η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι η κυβερνητική στεγαστική πολιτική έχει αποτύχει, καθώς οι τιμές διαμερισμάτων αυξήθηκαν 5,5% το β’ τρίμηνο 2026. Προτείνει εθνικό σχέδιο για 50.000 προσιτές κατοικίες την επόμενη τετραετία.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

19χρονος συνελήφθη στη Φθιώτιδα για απόπειρα απάτης ως «λογιστής»

Συνελήφθη 19χρονος στην Αταλάντη που, μαζί με 25χρονο συνεργό που αναζητείται, προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτη προσποιούμενοι τον λογιστή και τον αστυνομικό. Η απάτη αποτράπηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας.