ΓΔ: 2260.76 -2.09% Τζίρος: 129.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:56:44
Λογότυπο ΔΥΠΑ
Φώτο: ΔΥΠΑ

Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ: Μεγάλη εκδήλωση απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη

Η ΔΥΠΑ διοργανώνει τις 52ες «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη, 13-14 Φεβρουαρίου 2026, στο Βελλίδειο. Πάνω από 150 επιχειρήσεις προσφέρουν 4.000+ θέσεις εργασίας, με άμεση επικοινωνία υποψηφίων και εργοδοτών, χωρίς ραντεβού.

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει τη 52η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (Λεωφόρος Στρατού 3), από τις 10:00 έως τις 18:00, καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη επίκεντρο της αγοράς εργασίας.

Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις αναμένεται να λάβουν μέρος στη διήμερη διοργάνωση, προσφέροντας πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας. Οι διαθέσιμες θέσεις καλύπτουν όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και επαγγελματικής εμπειρίας, δίνοντας ευκαιρίες σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων.

Οι «Ημέρες Καριέρας» δίνουν τη δυνατότητα για άμεση και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ πολιτών και επιχειρήσεων, χωρίς την ανάγκη προκαθορισμένων ραντεβού. Η εκδήλωση εστιάζει στη ζωντανή συζήτηση, την κατάθεση βιογραφικών και τη διεξαγωγή επί τόπου αρχικών συνεντεύξεων.

Η είσοδος για τους ενδιαφερόμενους είναι δωρεάν. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται διαδικτυακά στον σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-thessaloniki-2026

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, η Υπηρεσία υλοποιεί πανελλαδικά δράσεις που φέρνουν την αγορά εργασίας πιο κοντά στους πολίτες, ενισχύουν τη διασύνδεση με τις επιχειρήσεις και στηρίζουν την αναπτυξιακή δυναμική κάθε περιοχής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν ενημέρωση για τις δράσεις και τις υπηρεσίες που στηρίζουν την απασχόληση και τη διασύνδεση επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΔΥΠΑ: www.dypa.gov.gr

Αναλυτικά στοιχεία για τη ΜΕΜΜΕ: https://www.dypa.gov.gr/memme

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΥΠΑ: 7% λιγότεροι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο 2026 σε σχέση με το 2025

Ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στη ΔΥΠΑ τον Μάρτιο 2026 ανήλθε σε 861.241 άτομα, μειωμένος κατά 7% σε σχέση με πέρυσι. Οι γυναίκες αποτελούν το 64,9% και σχεδόν οι μισοί είναι άνεργοι για πάνω από έναν χρόνο.
Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευκαιρίες απασχόλησης στις Σέρρες με την 54η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ

Η 54η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2026 στις Σέρρες, στο PHILIPPOS HOTEL (10:00-18:00), με 30 επιχειρήσεις που προσφέρουν 800 θέσεις εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι να φέρουν βιογραφικό.
Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Σέρρες η 54η «Ημέρα Καριέρας» ΔΥΠΑ με 800 διαθέσιμες θέσεις

Στις 18 Απριλίου 2026 οι Σέρρες φιλοξενούν τη 54η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο PHILIPPOS HOTEL, όπου 30 επιχειρήσεις θα προσφέρουν 800 θέσεις εργασίας για υποψηφίους κάθε εκπαιδευτικού και επαγγελματικού επιπέδου.
Κτίριο ΟΟΣΑ πρόσοψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΥΠΑ και ΟΟΣΑ μαζί για ενίσχυση της επανένταξης ευάλωτων ανέργων

Η ΔΥΠΑ και ο ΟΟΣΑ παρουσίασαν τα ευρήματα μελέτης για την ενίσχυση της εξατομικευμένης στήριξης ανέργων που αποκλείονται από την αγορά εργασίας, με στόχο νέο πλαίσιο εξυπηρέτησης και προώθηση της κοινωνικής συνοχής μέσω ψηφιακών εργαλείων.