ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
Φώτο: Shutterstock

Αττική: Διακοπή κυκλοφορίας στο ρέμα Βάρδα, 40 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρέμα Βάρδα (Σπάτα-Πικέρμι) λίγο πριν τις 15:00 λόγω κακοκαιρίας. Η Πυροσβεστική δέχθηκε περίπου 40 κλήσεις από το πρωί για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων, κυρίως στα νότια προάστια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρέμα του Βάρδα, στη διαδρομή από τα Σπάτα προς το Πικέρμι, διακόπηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας. Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχθεί περίπου 40 κλήσεις από το πρωί για περιστατικά που σχετίζονται με τις ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αττική.

 Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, οι περισσότερες κλήσεις αφορούν κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων, κυρίως στα νότια προάστια του λεκανοπεδίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο στον σταθμό Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Άνδρας νεκρός μετά από παράσυρση από τρένο

Άνδρας έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από τρένο στη Διαλογή Κορδελιού Θεσσαλονίκης, γύρω στις 9:30 το βράδυ. Η κυκλοφορία και η ηλεκτροδότηση στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σίνδος διακόπηκαν. Τα αίτια διερευνώνται.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με πεζό στη Ν. Μουδανιών-Κασσάνδρας

49χρονος πεζός σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 70χρονος, στην επαρχιακή οδό Ν. Μουδανίων-Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Το δυστύχημα έγινε στις 4.20 μ.μ. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Μουδανίων.
Πυροσβεστικό Σώμα όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» στο Ωραιόκαστρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2026» της Πυροσβεστικής στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου, με στόχο την προετοιμασία για μεγάλες δασικές πυρκαγιές. Η άσκηση έγινε πανελλαδικά, με τη βασική της φάση να κλείνει σήμερα.