ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
Φώτο: Shutterstock

Αττική: Διακοπή κυκλοφορίας στο ρέμα Βάρδα, 40 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρέμα Βάρδα (Σπάτα-Πικέρμι) λίγο πριν τις 15:00 λόγω κακοκαιρίας. Η Πυροσβεστική δέχθηκε περίπου 40 κλήσεις από το πρωί για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων, κυρίως στα νότια προάστια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρέμα του Βάρδα, στη διαδρομή από τα Σπάτα προς το Πικέρμι, διακόπηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας. Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχθεί περίπου 40 κλήσεις από το πρωί για περιστατικά που σχετίζονται με τις ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αττική.

 Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, οι περισσότερες κλήσεις αφορούν κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων, κυρίως στα νότια προάστια του λεκανοπεδίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχυροί άνεμοι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πυροσβεστική δέχθηκε 940 κλήσεις λόγω κακοκαιρίας χθες

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχθηκε 940 κλήσεις από χθες το απόγευμα έως σήμερα το πρωί σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία, κυρίως για κοπές δέντρων, απομακρύνσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε δάσος στη Λευκίμμη Σουφλίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στη Λευκίμμη Σουφλίου, με 32 πυροσβέστες, εθελοντές, υδροφόρες, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Διερευνώνται τα αίτια της φωτιάς από το ανακριτικό κλιμάκιο.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά σε δάσος στον «Παράδεισο» Μαρμαρά Χαλκιδικής

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:50 στην περιοχή «Παράδεισος» Μαρμαρά Χαλκιδικής. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 18 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα και 5 οχήματα, ενώ στην περιοχή παρατηρείται έντονη κεραυνική δραστηριότητα.