ΓΔ: 2299.87 3.17% Τζίρος: 441.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Σφύρα δικαστηρίου
Φώτο: Shutterstock

Πισπιρίγκου: Στις 18/9 η νέα εκδίκαση για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης

Στις 18 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, μετά την αναβολή που αποφάσισε το δικαστήριο σήμερα, λόγω της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου. Παρόντες ήταν o Μάνος Δασκαλάκης και συγγενείς.

Στις 18 Σεπτεμβρίου αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά από αναβολή που αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο.

Η αναβολή της δίκης δόθηκε λόγω της παρουσίας της κατηγορουμένης μητέρας, η οποία έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Στη σημερινή διαδικασία παρευρέθηκε ο πατέρας της Τζωρτζίνας, Μάνος Δασκαλάκης, πρώην σύζυγος της Πισπιρίγκου, καθώς και μέλη της οικογένειας της κατηγορούμενης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει καταδικαστεί, σε ξεχωριστή δίκη, σε δύο φορές ισόβια για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα δικαιοσύνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές Υπ. Δικαιοσύνης: Ο Γ. Μπακάλης συναντήθηκε με PACE, όχι με Κοβέσι

Πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης διαψεύδουν ότι ο Γ. Μπακάλης είχε επαφή με τη Λάουρα Κοβέσι, τονίζοντας πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία ή πρόσκληση. Οι συναντήσεις του περιορίστηκαν σε θεσμικά πλαίσια με το Συμβούλιο της Ευρώπης.
Ολομέλεια Βουλής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή το Πρωτόκολλο κατά της τρομοκρατίας για κύρωση

Κατατέθηκε στη Βουλή το Πρωτόκολλο αλλαγής της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την καταστολή της τρομοκρατίας. Αν και το ελληνικό δίκαιο καλύπτει ήδη τις διατάξεις, απαιτείται τυπική κύρωση για πλήρη εναρμόνιση με το Συμβούλιο της Ευρώπης.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Αθώωση 19χρονης για πώληση αλκοόλ σε ανήλικη

Αθώα κρίθηκε από το Αυτόφωρο Ρόδου η 19χρονη που κατηγορείτο για διάθεση αλκοόλ σε 16χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από χρήση ναρκωτικών. Η υπόθεση οδήγησε σε 5 συλλήψεις, ανάμεσά τους και δύο γονείς.