ΓΔ: 2285.92 6.58% Τζίρος: 526.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σφύρα δικαστηρίου
Η σφύρα του δικαστή σε εστιασμένο δικαστικό περιβάλλον, σύμβολο απονομής δικαιοσύνης.

Πισπιρίγκου: Στις 18/9 η νέα εκδίκαση για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης

Στις 18 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, μετά την αναβολή που αποφάσισε το δικαστήριο σήμερα, λόγω της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου. Παρόντες ήταν o Μάνος Δασκαλάκης και συγγενείς.

Στις 18 Σεπτεμβρίου αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά από αναβολή που αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο.

Η αναβολή της δίκης δόθηκε λόγω της παρουσίας της κατηγορουμένης μητέρας, η οποία έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Στη σημερινή διαδικασία παρευρέθηκε ο πατέρας της Τζωρτζίνας, Μάνος Δασκαλάκης, πρώην σύζυγος της Πισπιρίγκου, καθώς και μέλη της οικογένειας της κατηγορούμενης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει καταδικαστεί, σε ξεχωριστή δίκη, σε δύο φορές ισόβια για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Παραγράφοvται καθημερινά εγκλήματα συνεργών του Ταλ Ντίλιαν

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει καθυστερήσεις στις διώξεις συνεργών του Ταλ Ντίλιαν, τονίζοντας πως κάθε μέρα που περνά παραγράφονται αδικήματα. Επικρίνει τη μεταβίβαση της δικογραφίας, εκφράζοντας ανησυχία για παραγραφή πράξεων.
Δίκη για τα Τέμπη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι καταδικάζουν τη στάση Κωνσταντοπούλου στη δίκη Τεμπών

Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων τόνισε πως η δίκη για τα Τέμπη πρέπει να εξελιχθεί απρόσκοπτα και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Επαινέθηκαν οι δικηγόροι για τη στάση τους, αλλά υπήρξε αυστηρή κριτική σε μία συνήγορο.
Άδειο δικαστήριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Εισαγγελέων: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου προσβάλλει και παρανομεί στα δικαστήρια

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος επέκρινε έντονα τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη δίκη για τα Τέμπη, τονίζοντας πως η στάση της εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή της δίκης στη Λάρισα.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Δεν γίνεται κυβέρνηση με εκβιαζόμενους ή υπόδικους βουλευτές

Έντονη κριτική ασκεί ο Κώστας Τσουκαλάς στην κυβέρνηση για τη δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ και την αναβολή του διαλόγου για το κράτος δικαίου, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός αποφεύγει τη Βουλή και πως μόνη λύση είναι η αποχώρησή της.