ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:21:35
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Σύλληψη τριών μηχανόβιων για επικίνδυνη οδήγηση και σούζες στην Αττική

Συνελήφθησαν τρεις οδηγοί μηχανών μεγάλου κυβισμού στην Αττική, οι οποίοι έκαναν επικίνδυνες σούζες και είχαν διπλωμένες πινακίδες κυκλοφορίας. Ο ένας εξ αυτών δεν διέθετε δίπλωμα, ενώ κατηγορείται και για προτροπή σε παράνομες πράξεις.

Τρεις οδηγοί μηχανών μεγάλου κυβισμού, δύο 27χρονοι και ένας 33χρονος, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Τροχαίας Αττικής.

Οι συλληφθέντες κινούνταν με υψηλές ταχύτητες και εκτελούσαν σούζες σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, έχοντας αναδιπλώσει τις πινακίδες κυκλοφορίας για να αποφύγουν τον εντοπισμό.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής εντόπισε τους οδηγούς μετά από έρευνα που ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες και διαδικτυακά καλέσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία πρωταγωνιστούσε ο 33χρονος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ παρακολούθησαν διακριτικά τους οδηγούς στη λεωφόρο Αθηνών και στην περιφερειακή Αιγάλεω, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή ατυχήματος, και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Το Α' Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής σχημάτισε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση κατ' εξακολούθηση, ενώ σε βάρος του 33χρονου προστέθηκε κατηγορία για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, ο 33χρονος συστηματικά δημοσίευε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, όπου καταγράφονταν επικίνδυνες πράξεις, χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης.

Οι τρεις δίκυκλες μοτοσυκλέτες κατασχέθηκαν, ενώ οι οδηγοί παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

όχημα αστυνομίας Γαλλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Η αστυνομία φυγάδευσε δήμαρχο λόγω απειλής από συμμορία ναρκωτικών

Ο δήμαρχος της Αλές στη νότια Γαλλία φυγαδεύτηκε και τέθηκε υπό αστυνομική προστασία λόγω απειλής επίθεσης από τη συμμορία «DZ Mafia», καθώς αυξάνονται τα περιστατικά βίας που σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών στη χώρα.
Σφυρί δικαιοσύνης δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Σφυροκόπησε και λήστεψε την πρώην υπουργό, λέει ο εισαγγελέας

Ο Τζόσουα Κέρι, 28 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της πρώην υπουργού Αν Γουίτικαμ, την οποία χτύπησε 21 φορές με σφυρί στο σπίτι της στη νοτιοδυτική Αγγλία. Η Γουίτικαμ βρέθηκε νεκρή στις 9 Ιουλίου.
Σημαίες ΗΠΑ και Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ελλάδα πρότυπο και ηγέτιδα στην αντιτρομοκρατία

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαρακτηρίζει την Ελλάδα ηγετική δύναμη στην αντιτρομοκρατία και παράδειγμα προς μίμηση, τονίζοντας τη στενή και διαρκή συνεργασία της με τις ΗΠΑ στον τομέα της ασφάλειας.