ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φωτογραφία Shutterstock

Ταυτοποίηση 29χρονου για επίθεση σε βοηθό διαιτητή στη Σουρωτή

Ταυτοποιήθηκε 29χρονος για επίθεση σε βοηθό διαιτητή μετά από ερασιτεχνικό αγώνα στη Σουρωτή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο βοηθός διαιτητή τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομ

Ταυτοποιήθηκε 29χρονος ως δράστης της επίθεσης σε βάρος βοηθού διαιτητή, η οποία σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή μετά τη λήξη ερασιτεχνικού αγώνα ποδοσφαίρου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού. Παρά τις αναζητήσεις στα όρια του αυτοφώρου, ο 29χρονος δεν εντοπίστηκε και η υπόθεση θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 30χρονου βοηθού διαιτητή, καθώς κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Ο ίδιος ανέφερε ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο με γροθιά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του δεύτερου εμπλεκόμενου προσώπου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Νίκος Ταχιάος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προτεραιότητα η επέκταση Μετρό στη βορειοδυτική Θεσσαλονίκη

Σε προτεραιότητα τίθεται η επέκταση του Μετρό προς βορειοδυτική Θεσσαλονίκη, με έμφαση σε Σταυρούπολη, Ευκαρπία και Εύοσμο, ενώ η υλοποίηση θα εξαρτηθεί από τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα ακόμα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Άδεια σχολική τάξη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη καθηγητή στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία 16χρονης

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 58χρονος καθηγητής γυμναστής μετά από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι τη χαστούκισε εντός σχολείου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη η αποκατάσταση βλάβης σε υποσταθμό του ΑΠΘ

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση βλάβης σε υποσταθμό στο ΑΠΘ, που προκλήθηκε κατά τελετή ορκωμοσίας. Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε σε μέρη του campus και γειτονικά κτίρια, αλλά πλέον έχει αποκατασταθεί.