ΓΔ: 2247.69 1.28% Τζίρος: 314.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Γυναίκα σε κατάστημα ρούχων
Φώτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 30 Νοεμβρίου

Ο ΕΣΘ ανακοινώνει ότι τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, μετά τη Black Friday, με προτεινόμενο ωράριο 11:00–18:00 για ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) ενημερώνει για τη δυνατότητα προαιρετικής λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου, που φέτος είναι η 30ή Νοεμβρίου 2025.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η Κυριακή μετά την Black Friday (δηλαδή της ημέρας που εθιμικά έχει καθιερωθεί ως ημέρα προσφορών και φέτος συμπίπτει με την 28-11-2025) δίνει στους καταστηματάρχες την ευκαιρία να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, εκμεταλλευόμενοι τη ζήτηση που θα έχει δημιουργηθεί».

Ο ΕΣΘ προτείνει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2025 να είναι από τις 11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όψη
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έλληνες επιστήμονες διαπρέπουν σε πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος

Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ διακρίνονται στο πρόγραμμα δορυφόρων Galileo του ESA, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης στη διαστημική τεχνολογία, με σημαντική παρουσία στη Θεσσαλονίκη.
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε ο ανακαινισμένος Ιαπωνικός Κήπος του Νερού στη Νέα Παραλία

Ο Κήπος του Νερού στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης παραδόθηκε ξανά στο κοινό, πλήρως ανανεωμένος και μετονομασμένος σε Ιαπωνικό Κήπο. Η ανάπλαση έγινε με δωρεά της JTI και περιλαμβάνει λίμνες, καταρράκτη, κερασιές και υδρόβια φυτά.
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε ο ανακαινισμένος Ιαπωνικός Κήπος του Νερού στη Νέα Παραλία

Ο Κήπος του Νερού στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης παραδόθηκε ξανά στο κοινό, πλήρως ανανεωμένος και μετονομασμένος σε Ιαπωνικό Κήπο. Η ανάπλαση έγινε με δωρεά της JTI και περιλαμβάνει λίμνες, καταρράκτη, κερασιές και υδρόβια φυτά.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 21χρονος με πάνω από 6 κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Συνελήφθη 21χρονος στη Θεσσαλονίκη σε επιχείρηση της αστυνομίας στις 14 Ιανουαρίου 2026. Σε έρευνες σε σπίτι, «καβάτζα» και μοτοσυκλέτα βρέθηκαν πάνω από 6 κιλά κάνναβης, 40 γρ. κοκαΐνης και ζυγαριά.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβλήθηκε η δίκη για τους θανάτους ασθενών μετά από ανεπιβεβαίωτη θεραπεία

Αναβλήθηκε για δικονομικούς λόγους από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη φυσιοθεραπευτή και γιατρού, που κατηγορούνται ότι έπεισαν ασθενείς να διακόψουν αγωγές και να κάνουν «θεραπεία» με δήθεν πεπτίδια και βλαστοκύτταρα.
Ηλεκτρονική απάτη προειδοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προειδοποίηση για απάτες σε ηλικιωμένους και νέες μεθόδους

Αυξάνονται οι απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, με τηλεφωνήματα για δήθεν ατυχήματα συγγενών και επιτήδειους που προσποιούνται τεχνικούς. Το σωματείο «Πνοή Ζωής» στη Θεσσαλονίκη προειδοποιεί για επαγρύπνηση και ενημέρωση.