ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
Ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας έξω από νοσοκομείο στην Ελλάδα.

Τραγωδία στο Κιλκίς: Θανάσιμος τραυματισμός 40χρονου κρεοπώλη

Κρεοπώλης σε χωριό του Κιλκίς τραυματίστηκε θανάσιμα στη μηριαία αρτηρία κατά τη διάρκεια εργασιών στο κατάστημά του. Παρά τη χειρουργική επέμβαση και τη διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη, ο 40χρονος κατέληξε.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε χωριό του Κιλκίς, όπου κρεοπώλης έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση εργασιών στο κατάστημά του.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το πρωί της προηγούμενης ημέρας, όταν ο 40χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στη μηριαία αρτηρία.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου τελικά κατέληξε.

Οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση φοιτητών κατά αντιπρύτανη ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη

Οι πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ κατήγγειλαν επίθεση και προπηλακισμό του Αντιπρύτανη Ιάκωβου Μιχαηλίδη από ομάδα φοιτητών, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τονίζουν πως τέτοιες ενέργειες δε γίνονται ανεκτές στο πανεπιστήμιο.
Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρκα στη Θεσσαλονίκη θα φέρουν τα ονόματα Μπουτάρη και Σαββόπουλου

Το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ενέκρινε να δοθούν τα ονόματα των Γιάννη Μπουτάρη και Διονύση Σαββόπουλου σε πάρκα, τιμώντας τη μνήμη τους. Ο δήμαρχος χαρακτήρισε την απόφαση ως θεσμική και ιστορική υποχρέωση.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάλυση κυκλώματος ναρκωτικών και όπλων: Οκτώ συλλήψεις σε 3 πόλεις

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά και όπλα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, ενώ ένα ακόμη αναζητείται. Σχηματίστηκε δικογραφία για σοβαρά αδικήματα.
Παραλία Θεσσαλονίκης ακίνητα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εγκρίθηκε η μελέτη για το ξύλινο ντεκ από το ΚΣΝΜ

Η οριστική μελέτη για το ξύλινο ντεκ στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης εγκρίθηκε, ανοίγοντας τον δρόμο για τη δημοπράτηση το φθινόπωρο. Το έργο θα προσφέρει περισσότερη θέα στη θάλασσα για κατοίκους και επισκέπτες.
Ο Στέλιος Αγγελούδης στο μετρό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Αγγελούδης: Πλατεία Εμπράρ, πεζοδρόμια, κρήνες & σχολική στέγη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ανέλυσε τις εξελίξεις σε εμβληματικά έργα, όπως η πλατεία Ερνέστου Εμπράρ και οι αποκαταστάσεις πεζοδρομίων, τονίζοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας και των δημόσιων χώρων.
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική πρόοδος στον καθαρισμό κλειστών τμημάτων ρεμάτων στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του κλειστού τμήματος του ρέματος Δενδροποτάμου, βελτιώνοντας την απορροή υδάτων στη βορειοδυτική Θεσσαλονίκη. Ξεκινούν επίσης εργασίες σε ρέματα Ευκαρπίας, Νικόπολης και προωθούνται μελέτες για νέα έργα.