ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σφύρα δικαστηρίου

Στο Αυτόφωρο 55χρονος που πυροβόλησε στον αέρα και τραυμάτισε 15χρονο

Ένας 55χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για πυροβολισμό με καραμπίνα στην Επανομή Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15χρονου. Ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα, λόγω ενόχλησης από τις φωνές παρέας ανηλίκων που έπαιζαν σε γηπεδάκι της περιοχής.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε ένας 15χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 55χρονου για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Ο 55χρονος φέρεται να ενοχλήθηκε από τον θόρυβο που προκαλούσαν οι ανήλικοι, οι οποίοι βρίσκονταν σε γήπεδο κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας χρησιμοποίησε την καραμπίνα του, την οποία κατείχε νόμιμα, και πυροβόλησε στον αέρα με σκοπό τον εκφοβισμό. Ωστόσο, τα σκάγια τραυμάτισαν τον 15χρονο, ο οποίος υπέστη τραύματα στα πόδια, στο αριστερό χέρι και στη μεσοθωράκια περιοχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Νίκος Ταχιάος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προτεραιότητα η επέκταση Μετρό στη βορειοδυτική Θεσσαλονίκη

Σε προτεραιότητα τίθεται η επέκταση του Μετρό προς βορειοδυτική Θεσσαλονίκη, με έμφαση σε Σταυρούπολη, Ευκαρπία και Εύοσμο, ενώ η υλοποίηση θα εξαρτηθεί από τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα ακόμα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Άδεια σχολική τάξη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη καθηγητή στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία 16χρονης

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 58χρονος καθηγητής γυμναστής μετά από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι τη χαστούκισε εντός σχολείου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη η αποκατάσταση βλάβης σε υποσταθμό του ΑΠΘ

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση βλάβης σε υποσταθμό στο ΑΠΘ, που προκλήθηκε κατά τελετή ορκωμοσίας. Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε σε μέρη του campus και γειτονικά κτίρια, αλλά πλέον έχει αποκατασταθεί.