ΓΔ: 2245.17 -0.11% Τζίρος: 181.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:36:41
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
Αστυνομικοί ερευνούν σημείο έκρηξης στη Θεσσαλονίκη σε κατοικημένη περιοχή.

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι για επίθεση σε 15χρονο

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δύο ανηλίκων, 13 και 15 ετών, που φέρονται να επιτέθηκαν και να παρενόχλησαν σεξουαλικά συνομήλικό τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Αύγουστο.

Δύο ανήλικοι έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία σε υπόθεση σωματικής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που αφορά έναν 15χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για έναν συνομήλικο του θύματος και μία 13χρονη. Οι δύο ανήλικοι φέρονται να επιτέθηκαν στον 15χρονο τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της πόλης, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, του άσκησαν σωματική βία και τον παρενόχλησαν σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 15χρονος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον συνομήλικό του, ενώ στη συνέχεια, μαζί με τη 13χρονη, προχώρησαν σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Σε βάρος των δύο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου για σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, κατά περίπτωση.

Η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι οι 14 για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, έρευνα για οικονομική ζημιά

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 14 συλληφθέντες για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων σε Θεσσαλονίκη και Αττική, καθώς διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τον ακριβή υπολογισμό της ζημιάς του Δημοσίου. Η ποινική μεταχείρισή τους εκκρεμεί.
Αεροδρόμιο Μακεδονία κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Οι χώρες προέλευσης των επιβατών στο «Μακεδονία» το 2025

Το 2025, οι περισσότεροι επιβάτες στο «Μακεδονία» προήλθαν από την Ελλάδα (2,546 εκατ.) και τη Γερμανία (1,72 εκατ.), ενώ ακολουθούν Ην. Βασίλειο, Κύπρος, Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία, Ολλανδία, Τουρκία και Ισραήλ.
αλιεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα για αλιευτικό τουρισμό: Εργαλεία σε αλιείς για βιωσιμότητα

Το πρόγραμμα «Αλιευτικός Τουρισμός & Κλιματική Αλλαγή» ενισχύει τους επαγγελματίες αλιείς, προωθώντας υπεύθυνες, καινοτόμες πρακτικές για τη βιωσιμότητα και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος μέσω εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκαν ομάδες λαθρεμπορίου τσιγάρων σε Θεσσαλονίκη και Αττική

Η αστυνομία εξάρθρωσε δύο ομάδες διακίνησης λαθραίων τσιγάρων σε Θεσσαλονίκη και Αττική. Σε επιχείρηση συνελήφθησαν 14 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και καπνός, ηλεκτρονικά τσιγάρα, χρήματα και όπλα.
Καπιτώλιο ΗΠΑ Ουάσινγκτον
ΔΙΕΘΝΗ

Κλειστά στις 19 Ιανουαρίου η Πρεσβεία και το Προξενείο των ΗΠΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026 η Πρεσβεία και το Προξενικό Τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, το Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη και όλα τα αμερικανικά δημόσια γραφεία, λόγω αργίας.