ΓΔ: 2634.24 1.34% Τζίρος: 194.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Δωρεά ηλεκτροκίνητων νοσοκομειακών κλινών από τον Όμιλο Υγεία σε νοσοκομεία

Οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η διοίκηση του Αρεταίειου και του Αιγινήτειου Νοσοκομείου εκφράζουν ολόθερμες ευχαριστίες προς τον Όμιλο Υγεία για τη δωρεά. 

Ο Όμιλος Υγεία δώρισε 80 ηλεκτροκίνητες νοσοκομειακές κλίνες στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο. Πιο συγκεκριμένα, ήδη, λόγω προδιαγραφών, μεταφέρθηκαν 45 κλίνες από το «Μητέρα» στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (στη Χειρουργική και τη Γυναικολογική Κλινική) και 35 κλίνες από το «Υγεία» στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο (στη Νευρολογική Κλινική).

Τα δύο ιστορικά νοσοκομεία, τα οποία λειτουργούν από το 1898 (το Αρεταίειο Νοσοκομείο) και το 1904 (το Αιγινήτειο Νοσοκομείο), προσφέρουν αδιαλείπτως εξαιρετικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε διακεκριμένες κλινικές και εργαστήρια, αποτελώντας παράλληλα έναν από τους σημαντικότερους πόλους εκπαίδευσης και έρευνας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η διοίκηση του Αρεταίειου και του Αιγινήτειου Νοσοκομείου εκφράζουν ολόθερμες ευχαριστίες προς τον Όμιλο Υγεία για τη δωρεά. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουνούπι στο δέρμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ιός του Δυτικού Νείλου αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα υγείας

Ο ιός του Δυτικού Νείλου είναι από τις σημαντικότερες αναδυόμενες λοιμώξεις στην Ευρώπη. Η σοβαρή νευρολογική νόσος αφορά λιγότερο από 1% των περιπτώσεων, αλλά σχετίζεται με μεγάλη θνητότητα και μακροχρόνιες επιπλοκές.
ποντίκι υπολογιστή χρήστης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωπικός Βοηθός: Πότε ξεκινά η υποβολή νέων αιτήσεων στην πλατφόρμα

Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός», που στηρίζει άτομα με αναπηρία με αυξημένες αμοιβές για βοηθούς και επιτροπές, χρηματοδοτούμενο με 53 εκατ. ευρώ ετησίως.
Σημαία Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό
ΔΙΕΘΝΗ

16.000 δόσεις εμβολίου Έμπολα έφτασαν στο αεροδρόμιο Κινσάσα

Στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έφθασαν 16.250 δόσεις του εμβολίου Ervebo, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί 5.290 κρούσματα Έμπολα και 2.516 θάνατοι. Το εμβόλιο εγκρίθηκε μόνο για το στέλεχος Ζαΐρ, όχι για το Μπουντιμπουγκιό.
Σημαία Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό
ΔΙΕΘΝΗ

Επιδημία Έμπολα στο Κονγκό: 2.500 νεκροί, ραγδαία εξάπλωση σύμφωνα με ΟΗΕ

Η επιδημία Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό έχει προκαλέσει πάνω από 2.500 θανάτους και εξαπλώνεται ταχύτατα, καλύπτοντας μεγαλύτερη περιοχή από τη Γαλλία, με τη χρηματοδότηση της βοήθειας να κινδυνεύει να εξαντληθεί, προειδοποιεί ο ΟΗΕ.
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ομιλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

70% των κρουσμάτων Δυτικού Νείλου στην Αττική και 10 θάνατοι

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου, ζητά διαφάνεια για τις ενέργειες κατά της εξάπλωσης του ιού Δυτικού Νείλου, ειδικά στην Αττική, αναρωτώμενος αν οι αρχές έδρασαν έγκαιρα ή υποτίμησαν τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.