ΓΔ: 2245.61 -0.09% Τζίρος: 341.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πυροσβεστικό όχημα Ελλάδα
Φώτο: Shutterstock

Σε εξέλιξη η κατάσβεση πυρκαγιάς στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης

Φωτιά ξέσπασε το πρωί σε υπόγειο στο Κάτω Σχολάρι, όπου λειτουργεί συνεργείο επισκευής σκαφών. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Η κατάσβεση συνεχίζεται, χωρίς να κινδυνεύουν γειτονικές επιχειρήσεις.

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το πρωί, γύρω στις 10:00, σε υπόγειο κτηρίου στο Κάτω Σχολάρι, όπου λειτουργεί επιχείρηση επισκευής πολυεστερικών σκαφών. Στο ισόγειο του ίδιου κτηρίου στεγάζεται επίσης επιχείρηση επίπλων. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 20 πυροσβέστες για την επιχείρηση κατάσβεσης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, δεν υφίσταται κίνδυνος για τις γειτονικές επιχειρήσεις. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν για τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, διασφαλίζοντας την προστασία των εγκαταστάσεων και την ασφάλεια των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσ/νίκη: Συναντήσεις Τσίπρα με δήμαρχο Αγγελούδη και μητροπολίτη Φιλόθεο

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Συζήτησαν για μεγάλα ζητήματα της πόλης και τα εμβληματικά έργα. Αντάλλαξαν δώρα: τρίλιζα και το βιβλίο "Ιθάκη" με αφιέρωση.
Εργάνη πλήκτρο πληροφορικής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Νέο σύστημα για διαφάνεια στην εργασία και αξιόπιστη ασφάλιση

Στη Θεσσαλονίκη έγινε στις 15/1/2026 ενημερωτική εκδήλωση για τα νέα ψηφιακά έργα «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» και «ΑΡΙΑΔΝΗ», που διασυνδέουν απασχόληση και ασφάλιση. Πλήρης λειτουργία του συστήματος στις 16/2/2026.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι οι 14 για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, έρευνα για οικονομική ζημιά

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 14 συλληφθέντες για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων σε Θεσσαλονίκη και Αττική, καθώς διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τον ακριβή υπολογισμό της ζημιάς του Δημοσίου. Η ποινική μεταχείρισή τους εκκρεμεί.
Αεροδρόμιο Μακεδονία κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Οι χώρες προέλευσης των επιβατών στο «Μακεδονία» το 2025

Το 2025, οι περισσότεροι επιβάτες στο «Μακεδονία» προήλθαν από την Ελλάδα (2,546 εκατ.) και τη Γερμανία (1,72 εκατ.), ενώ ακολουθούν Ην. Βασίλειο, Κύπρος, Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία, Ολλανδία, Τουρκία και Ισραήλ.
αλιεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα για αλιευτικό τουρισμό: Εργαλεία σε αλιείς για βιωσιμότητα

Το πρόγραμμα «Αλιευτικός Τουρισμός & Κλιματική Αλλαγή» ενισχύει τους επαγγελματίες αλιείς, προωθώντας υπεύθυνες, καινοτόμες πρακτικές για τη βιωσιμότητα και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος μέσω εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκαν ομάδες λαθρεμπορίου τσιγάρων σε Θεσσαλονίκη και Αττική

Η αστυνομία εξάρθρωσε δύο ομάδες διακίνησης λαθραίων τσιγάρων σε Θεσσαλονίκη και Αττική. Σε επιχείρηση συνελήφθησαν 14 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και καπνός, ηλεκτρονικά τσιγάρα, χρήματα και όπλα.