ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Δευτέρα

Αίθριος προβλέπεται για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός σε όλη την Ελλάδα με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση. Στην Αθήνα θα σημειωθεί ηλιοφάνεια ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 9 βαθμών κελσίου. Ανάλογος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη.

Αίθριος προβλέπεται για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός σε όλη την Ελλάδα με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση. Στην Αθήνα θα σημειωθεί ηλιοφάνεια ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 9 βαθμών κελσίου.

Ανάλογος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη όπου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς και η ελάχιστη τους 8 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές
νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια από το απόγευμα, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, βαθμιαία 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια θα
στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ