ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σήμερα με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Γενικά αίθριος καιρός ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Από το μεσημέρι στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και σε αρκετές περιοχές θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη, αρχικά θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων και στο Θρακικό θα ενισχυθούν έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βόρειοι βορειοδυτικοί θα πνέουν οι άνεμοι 2 με 4 και στο Ιόνιο το πρωί έως 5 μποφόρ. Από 05 έως 23 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη με τη θερμοκρασία να κινείται από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται αίθριος καιρός και θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν οι άνεμοι στα 4 με 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν οι άνεμοι στα 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σήμερα με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Από 06 έως 23 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ