ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα με αύξηση της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία το πρωί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ.  Από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα και στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ. Από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρξουν τις πρωινές ώρες στην Κρήτη.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.

Και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ