ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πυροσβεστικό όχημα πυρκαγιά
Πυροσβεστικό όχημα

Μήνυμα 112 για εκκένωση του Ασπροχωρίου Ωρωπού λόγω πυρκαγιάς

Συναγερμός στο Ασπροχώρι Ωρωπού – Μήνυμα 112 καλεί τους κατοίκους να απομακρυνθούν προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω της προέλασης της φωτιάς.

Μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 εστάλη το απόγευμα της Τρίτης στους κατοίκους του οικισμού Ασπροχώρι στον Ωρωπό, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή.

Στο μήνυμα καλούνται οι πολίτες να απομακρυνθούν άμεσα προς την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Ασπροχώρι Ωρωπού Αττικής, απομακρυνθείτε προς Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε πλήρη κινητοποίηση, με στόχο τον έλεγχο της πυρκαγιάς και την προστασία των κατοίκων και των περιουσιών τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεστραμμένη πολυκατοικία Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Χωρίς θέρμανση πάνω από 1.000 πολυκατοικίες στο Κίεβο μετά τη ρωσική επίθεση

Πάνω από 1.000 πολυκατοικίες στο Κίεβο παραμένουν χωρίς θέρμανση μετά τις ρωσικές επιθέσεις της Παρασκευής. Ο Ζελένσκι τόνισε ότι η κατάσταση παραμένει δύσκολη και συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση ρεύματος.
Ομάδα προσφύγων Σουδάν
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Στo Σουδάν οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο από την επισιτιστική κρίση

Οι γυναίκες στο Σουδάν φέρουν το μεγαλύτερο βάρος της ανθρωπιστικής κρίσης, με τα σπίτια που διοικούνται από γυναίκες να είναι τρεις φορές πιο πιθανό να υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων, προειδοποιεί ο ΟΗΕ λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης.
Σημαίες ΗΠΑ Βενεζουέλας
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανικό κοινό αποδοκιμάζει τις αμερικανικές κινήσεις στη Βενεζουέλα

Οι Γερμανοί αποδοκιμάζουν τις ενέργειες ΗΠΑ στη Βενεζουέλα και αμφισβητούν τη στάση Βερολίνου. Μόνο το 15% θεωρεί πλέον αξιόπιστη την Αμερική, ενώ αυξάνονται οι ανησυχίες για την ασφάλεια της Ευρώπης και ζητούν ισχυρότερη ΕΕ.
Αστυνομία στην Ελβετία
ΔΙΕΘΝΗ

Κραν-Μοντανά: Ελβετοί Εισαγγελείς κάλεσαν τους ιδιοκτήτες μπαρ

Ελβετοί εισαγγελείς κάλεσαν τους ιδιοκτήτες του μπαρ όπου 40 άνθρωποι, ανάμεσά τους ανήλικοι, έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά, καθώς ερευνώνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Οικογένειες των θυμάτων έχουν ήδη καταθέσει αγωγές.
Αστυνομία στην Ελβετία
ΔΙΕΘΝΗ

Ελβετία: Πολιτική αγωγή από τις οικογένειες των θυμάτων

Οι οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς σε κλαμπ του Κραν-Μοντανά κατέθεσαν αγωγές στην ελβετική εισαγγελία, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, στοχεύοντας «κάθε υπεύθυνο» για την τραγωδία της Πρωτοχρονιάς.
Σημαία Ιράν διαδήλωση
ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Σύσταση σε πολίτες να φύγουν από το Ιράν λόγω διαδηλώσεων

Η Αυστραλία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα το Ιράν λόγω των συνεχιζόμενων βίαιων διαδηλώσεων και της ασταθούς ασφάλειας. Η πρεσβεία έχει περιορισμένη ικανότητα παροχής βοήθειας στη χώρα.