ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα, παροδικές νεφώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη.

Άνοδο θα σημειώσει σήμερα η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές της. Στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη αναμένουμε σήμερα παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά 5 με
7 και στο Αιγαίο νωρίς το πρωί έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί πό 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια τις πρωινές ώρες. Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 θα πνέουν οι άνεμοι στα ανατολικά και τα νότια 7 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. 

Στις Κυκλάδες θα έχουμε σήμερα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Στην Κρήτη θα παρουσιαστούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας και βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και νωρίς το πρωί τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός ενώ στα Δωδεκάνησα αναμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν οι άνεμοι, στα νότια 5 με 6, στα βόρεια 6 με 7 και πιθανόν το πρωί έως 8 μποφόρ. Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα ανατολικά 7 μποφόρ, από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ